Mennyire van jelentősége egy érintésnek beszélgetés közben férfi és nő között? (beszélgetés)
Éppen ez a példa mutatja, hogy sors döntő, tehát óriási jelentősége van.
Abban igazad van, hogy embere és szituációja váltogatja.
az erintesnek onmagaban nincs jelentosege, plane nem oriasi :) habitustol fugg, valaki mindenkit vegigtapperol szimpla beszelgetes kozben, mert ilyen tipus, igy fejezi ki magat, valaki csak hozza erzelmileg kozelallo szemelyeket erint meg beszed kozben
ez a pasi ezzel a ne tegezodjunk, tegezodjunk dologgal csak egy idiota, nem kell belekepzelni semmit. persze fogsz, mert akarsz :)
Az érintésnek beszélgetés közben - nem csak férfi és nő között - óriási jelentősége van.
Az érintés az életünk egyik lételem.
Én úgy tapasztalom elég kevés helyen magázódnak már a kollégák, és ebbe az igazgatót is beleértem. A jó főnök, tegeződve is tud tekintélyt parancsolni. Ott van a rengeteg csapatépítés, ott aztán én még nem láttam olyat, hogy magázódjanak.
Sok a testi érintés is, hiszen pont ez a célja, hogy oldottabbak legyenek a kollégák, de igazából érzelmi jelentősége az ilyen érintéseknek nincsenek, mármint szexuális jelentősége nincs.
Őszintén mit vársz? Megerősítést, hogy akar Tőled valamit a pasi?
Én így látatlanban meg nem tudnám mondani, mit akar. De ostobaságnak tartom, hogy egyszer azt mondja magázódjatok, aztán meg tegez. Számomra olyan skizofrén, azt sem tudja mit akar.
Egyébként az érintés tökmindegy nő és férfi között, vagy egyneműek között történik,intim dolog. Egyik belép az intim zónába és ha a másik nem hátrál. hát akkor jól esik neki valamiért.
Nincs ezen mit rágódni.
További ajánlott fórumok:
- Lehet férfi és nő között igaz barátság?
- Létezik őszinte barátság férfi és nő között?
- Mi ez egy férfi-nő között? Segítenétek? Hogyan is állunk, mert én nem tudom?!
- Miért mondják azt az emberek, hogy nem lehet férfi és nő között barátság? Mi az oka?
- Szerintetek van annak jelentősége, ha egy férfi fényképezéskor a lányt (aki nem a barátnője) vállon át öleli meg, vagy deréknál?
- Van jelentősége, ha a férfi ilyen irányba változik?