Van itt olyan anyuka akinek kikellett vennie a bölcsiből a gyereket mert nem birta az elszakadást? (beszélgetés)
Sziasztok! Én kivettem, több okból is.
Az egyik,2 hét után ugyan már nem sírt, épp az ott alvást "gyakoroltuk",de őszintén szólva, ez nekem is borzasztó lelki fájdalom volt, és a gyermekem részéről is. Eljutottam odáig, hogy nekem a gyermekem lelki egészsége fontosabb, mint a minimálbér-es keresetem. Kiléptem.
A másik problémám, a folytonos betegségek voltak, a kis fiam amúgy is igen gyenge immunrendszerrel rendelkezett, és ez még tetészte a problémákat.
Utólag visszagondolva, nem bántam meg, most az oviban sokkal könnyebb, Ő is "érettebb" lett az elszakadáshoz.
Szerintem sok gyermek ehhez még túl kicsi, és lelkileg még nem értek meg.
Sziasztok!
Kislányommal ma volt a 2. napunk a bölcsibe és én teljesen kikészültem már most.Kb 5gyerek ordi egyfolytában az anyukájukért,és majd megszakad a szivem.2 pedig már 5 illetve 6hete ott van és mai napig ordit orákon keresztül már az anyukákkal beszélgetnek h lehet kikellene venniük a gyerekeket mert nem birják szegények.Én még november végéig biztos itthon leszek és ha velünk ez lesz nem birom majd ott hagyni,igy marad a gyes 1évig.Van itt olyan aki igy járt,hogy nem tudta megszokni a gyerek a bölcsit?
További ajánlott fórumok:
- Kivenni a bölcsiből vagy sem?
- Most kezdjük a bölcsit. Viszont jövőre megszületik a kistesó, ezért kislányomat ki fogják rakni a bölcsiből.
- Dolgozó anyák, hogy oldjátok meg a vigyázást, bölcsiből elhozást ha tovább dolgoztok?
- Ötleteket várok, mit adhatnánk a gondozóknak, bölcsiből "ballag" a kisfiam
- Felvételi értesítő a bölcsiből
- Ha év vesztes a gyermek az óvoda átveszi a bölcsiből év közben?