Fundamenta megszüntetése (beszélgetés)
AHHHHHAAA ! Nos....ez esetben IGEN, KAP ÉRTESITÉST A ROKONOD A FELMONDÁSRÓL- hiszen Ő nyitotta meg az LTP számládat, és igy Ő a kirendelt személyi bankárod ! Az a dolga, hogy gondozza az ügyfelei szerződését....Persze ha nem akarod tovább fizetni, felmondhatod bármikor - de vedd figyelembe, hogy az állami támogatást csak 4 megtakaritási év után kapod meg. Á felmondás során lemondhatsz az állami támogatásról, és ekkor visszakapod a befizetett megtakaritásaidat. Ehhez való aktuális nyomtatványt innen letöltheted : [link]
Töltsd ki értelemszerűen kék tollal és postán add fel : 1922 Budapest címre.
Kedves amika222.
Ezt alig 2 hónapja nyitortad,most itt az új és ez idő alatz nem jutottál sehova...gratula...
Szerintem most világosodtak meg legtöbben. A rokonom rámtukmált helyett irhattad volna azt is, hogy kötöttem egy Fundamenta szerződést mert a rokonom a Fundamentának dolgozik, és hagytam magam rábeszélni, de már megbántam, felbonthatom-e a szerződést úgy hogy Ő ne tudja meg?
Felbonthatod természetesen, és nem fogja megtudni csak azt veszi észre hogy kevesebb a %-a minimálisan. Ennyi!
Nyilván szeretné megszüntetni, ha más fizetné helyette :DDD
Amika, írjál levelet az ügyfélszolgálatnak, előtte pedig olvasd el a szerződésedet, abban minden le van írva. Itt nem fogsz pontos választ kapni. A Fundamenta egyébként jó dolog, miért akarod megszüntetni? Nem fogsz festeni, felújítani?
További ajánlott fórumok:
- Segítsetek Helga lányom hisztijét megszüntetnem!Én már mindent bevetettem!Mit csinálok rosszul?
- Miért penészesednek sűrűn a falak? Van valami tipp a megszüntetésre?
- Önkéntes nyugdíjpénztár megszüntetése, a 10 éves várakozási idő után, de hogyan?
- Van köztetek olyan akinek nagyon csúnya narancsbőrös volt a lába és sikerült megszüntetnie?
- Mivel lehet a hütőszekrényben lévő kellemetlen szagot megszüntetni?
- Ha a fundamenta szerződésemet megszüntetem, arról fog értesülni a szerződőkötő aki köttette velem?