Van esélyem így a cserére? (tudásbázis)
Elvittem, és kijelentette, hogy ez minőségi hiba.
A cipő javítása majdnem annyiba került volna, mint a cipő, így inkább kidobtam.
Azért panaszt tettem a hölgyre a boltban.
Addig el se jutottunk.
Egyszerűen kijelentették, sarokra csak 3 hét garancia van.
És a legszebb mondat: tanuljak meg járni, akkor nem járok így :S
Én nem nagyon látok erre esélyt. Blokk kell a garanciához is. A bankkivonatot nem hiszem, hogy elfogadják, mert az bármi lehetett. Én másik üzletben, valami mással jártam úgy, hogy elzavartak a bankkivonattal, mert nem fogadják el, csak magát a blokkot.
Ha kekeckednek és nagyon nem akarod hagyni, akkor a békéltetőket vagy a fogyasztóvédőket keresd meg.
Egyébként ezek a márkás cipőboltok nagy sz*rok. Vegyél cipőt kínaiban, azok hosszú évekig bírják.
Megint töri óra :/
Már csak ezt a napot kell kibírni :)
Kitartás!! Szorítok mindenkinek!! :D
Már ERROR VAN :/
Fél év a garancia, és sajnálom, ami a veled történt...
Az említett bolttal nekem is sűrűn van problémám: gyakorlatilag fél évente van kb. új cipőm. Hogy blokk nélkül kicserélik-e, azt nem tudom. De talán egy próbát meg ér!!! Ha a bank kivonaton rajta van a tranzakció, akkor lehet esélyed!!
Sok sikert!!
Sajnos azokat sem találtam meg.
Nem olcsó cipőről van szó, ezért is vagyok mérges :(
Próbáld meg, szerintem bolt függő, van ahol elég a bankkivonat, ha az eladók olyanok, de van ahol szeretnek kekeckedni.
Én nem hagynám annyiban, nekem blokk nélkül kicserélték a hozentrógeremet, mondjuk elég sűrűn járok abba az üzletbe.
Szia!
Szerintem mindenképp érdemes vele elmenni. Talán fél év a garancia cipőkre...nem is tudom.
Novemberben vettem egy cipőt a Deichmann-ban. Csak párszor volt rajtam, mivel jött a hideg, és inkább csizmát hordtam.
Nem olyan rég szalagavatóra voltunk hivatalosak, és oda azt a cipőmet vettem fel, nem akartam csizmába menni. Azonban útközben kitört a cipőm sarka.
Még soha nem jártam így.
Napok óta keresem a blokkot, de sehol nem találom, csak a cipős doboz van meg. Viszont bankkártyával fizettem, és a bankkivonaton rajta van, hogy mikor, mennyiért vásároltam a boltban.
Szerintetek van esélyem így kicseréltetni a cipőt?
Azért még sem kellene pár nap hordás után tönkre mennie…. :S
További ajánlott fórumok:
- Házas férfi-lehet nála esélyem?
- Hogy derítsem ki, van-e nála esélyem? Férfiak válaszának is nagyon örülnék.:-)
- Szerintetek, ha szerelmes vagyok egy nálam 14 évvel idősebb emberbe és ő is szeret, de van családja 2 gyerek 1 feleség van esélyem?
- Van esélyem álmaim hercegénél?
- 40 éves pasi 20-on éveseket lájkol. Akkor nekem 30+-osan nincs esélyem?
- Anyjánál él a gyerek, mennyi esélyem van hogy nálam éljen?