Van egy Samsung 5620-as telefonom, amin aktív a mobil tv. Tudja valaki, hogy a mobil TV-t hogyan kell használni? (tudásbázis)
Nem kell bemenned, nekünk is telefonban segítettek. Mondd el, hogy mi a problémád, mit szeretnél, és segíteniük kell.
Annyi biztos, hogy először a web'n'walk-ra kell kapcsolódnod, ott meg lennie kéne a mobil tv-nek.
De ha valami beállítás nincs meg, akkor hiába keresed.
Viszont telefonos ügyfélszolgálaton el tudják neked küldeni a beállítást is, és mindent el is magyaráznak, és neked semmi dolgod nincs!
Hívd fel őket!!
Igen, az vagyok.
Már én is arra gondoltam, hogy jobb lenne valami pasi...... Van a városban még egy irodájuk, ott pasik vannak, lehet, hogy inkább oda is bemegyek. Még ha hülyenek néznek is.........
Köszi! Aranyos vagy, hogy segítettél!
Azért írtam bele a kérdésbe a típust, hogy hátha másnak is van ilyen telefonja és könnyen tudna segíteni navigálni a menüben.....
Hívtam a szolgáltatót is, de csak gépi hang, menüvel, tök értelmetlen az egész. Vagy én vagyok nagyon szőke :)))))
Először fel kell csatlakozni a netre. Bár nem pont ilyen telefonom volt, de nem hiszem, hogy túl nagy eltérés lehet.
Érdekes, hogy nem tudtak segíteni az irodában. Mi, mikor megrendeltük, akkor az éppen aktuális diszpécser pasas könnyedén elmondta, mert utánanézett.
Hívd fel a szolgáltatódat!
Igen, tegnap voltam bent az irodájukban, a csaj látta a gépben, hogy aktív, de azt nem tudta megmutatni, hogy hogyan tudom nézni. Ért hozzá.........
Milyen menüpontban? hogyan érhető el?
Lécci segítsetek!
Van egy Samsung 5620-as telefonom, aktív a mobil tv, de nem tudom, hogyan kell használni...........
További ajánlott fórumok:
- Miért van az, hogy a telefonom nem akar a facebook oldalra felmenni csak az iwiwet lehet rajta használni?
- Samsung Diva telefonon hogyan tudom használni a Wi-Fit?
- Samsung Corby telefonomból kettétörve vettem ki a memória kártyát. Mitől törhetett szét?
- Samsung GT-S5230 telefonom érintőképernyője nem reagál, mi lehet a baj?
- Samsung Galaxy Mini telefonom látszólag veszi a töltést, de nem tölt! Mi lehet a gond?
- Elfelejtettem a telefonom (Samsung Galaxy Prime) kódját. Mit tehetek?