Van egy fehér betétes fekete felsőm. A fehér rész már inkább szürke. Hogyan fehéríthetném ki, hogy a fekete rész se károsodjon? (tudásbázis)
2008. aug. 23. 14:09
A nyakánál és az ujjánál van egy-egy fehér betét. Nehéz lenne elkülöníteni. Talán a szappannal tényleg meg lehetne próbálni, köszi a tippet.
4. 1eb84e4bad (válaszként erre: 2. - Babszemkirálykisasszony)
2008. aug. 23. 13:44
szerintem kijön a fekete is:-) Azt nem lehet, hogy cska a fehér részére teszel valami folyékony fehérítő szert? Vagy nem lehet enniyre elkülöníteni a kettőt?
3. Any19
2008. aug. 23. 13:33
Szia!Szerintem a vanish szappan nagyon jó és az nem bántja a színeket...Egy próbát megér és nem is drága...
2008. aug. 23. 13:30
Szerintetek, ha vanish fehérítőbe áztatom, mi lesz vele?
2008. aug. 23. 13:30
Van egy fehér betétes fekete felsőm. A fehér rész már inkább szürke. Hogyan fehéríthetném ki, hogy a fekete rész se károsodjon?
További ajánlott fórumok:
- Mi javasoltok, 1 éves gyerkőcnek milyen cipőt adjak a lábára az utcára? (puha talpú, kérges, betétes stb…)
- Hogyan fehéríthetem házilag a fogam?
- Az Unicreditnél van valakinek betétes megtakarítási számlája, ha igen ez mennyire megbízható?
- Milyen fajta hajvasalót érdemes használni, milyen sűrűn használhatom, hogy ne károsodjon a hajam?
- Súlyos hiba után állt helyre a rendszer.Mi ilyenkor a teendő? Jogtiszta XP-t használok, tegnap letiltott a rendszer hogy ne károsodjon a PC.
- Kaptam egy szép menyasszonyi fejdíszt a hétvégi esküvőmre, de be van rajta sárgulva néhány rész. Hogyan fehéríthetném ki?