Az Unicreditnél van valakinek betétes megtakarítási számlája, ha igen ez mennyire megbízható? (tudásbázis)
Az "ámen" szó csak négy betű:) Még írhatsz:)
Üdv
CL
Keresgéljen a ragya:) Nem lehetne egyszerűbb, ha egy hatbetűs szót begépelnél?
Amúgy tökmindegy - Magyarországon csak a burzsujok és a lipótok "takarítanak meg" pénzt bankban.
Tisztelet a kivételnek, aki őszintén elhiszi, hogy ez neki jó!
Az ó vs. ő ment. Keresgélj az l mellett leüthető billenytűk között, amíg nem sikerül értelmes szót összeolvasni.
De amúgy mindegy is. Tyúkszar is lehet, amit adsz vagy veszel, és pusztán annyi a nyereség kiszámítása, hogy ennyiért vettem, annyiért adom.
A bank csak árulja a kötvényt, más köze nincs hozzá
Talán nem az ElsőMagyarKosárfonó bt kötvényét kellett volna megvenni
Milyen kötvényben??Én ilyet még nem is hallottam,hogy csak úgy elúszik a pénz.
Esetleg nem olyan kötvény aminek nagyot esett az árfolyama?
Nagymértékben igazad van.
A BANK, vagyis B-A-N-K
Befektetés-
Ami-
Nem-
Kifizetődő
Magyar bankban pénzt elhelyezni? Inkább a vánkosba varrom. Egy köpésre a határtól keletre és nyugatra is van olyan pénzintézet, amelyik nem lehúzós. Itthon mind az - jókat derülök a nevetséges tévéreklámokon. XY Bank , 6 hónapra lekötött betét évi 11% hozam! Hűha, ez aztán komoly!
Ha veszek 10 rekesz sört(240 db) 200/db és eladom 1 nap alatt 250/db áron akkor kerestem 12000 Ft-ot.
Ha ezt a pénzt beteszem valahová és nem nyúlok hozzá, akkor 1 év alatt keresek 264 Ft-ot.
További ajánlott fórumok:
- DPD futárszolgálatról várok tapasztalatokat. Megbízható-e?
- Aki tanultabb, értelmiségi munkát végez, azok megbízhatóbbak egy szakmunkásnál? Hűségesebb stb?
- Nektek van számla megtakarításotok bankszámlán?
- Ti kötnétek a mostani válságban életbiztosítást ami megtakarítás is egyben?
- Nifty és Prenatest, mennyire megbízhatóak?
- Melyik bank a megbízható kisösszegű megtakarítás esetén?