Van- e köztetek olyan pár, akik az interneten keresztül ismerkedtek meg?Beszélgessünk:) (beszélgetős fórum)
Sziasztok :)
Mi a párommal neten ismerkedtünk meg,nem ismerkedős oldalon. Két hetes napi levélváltást követően, találkoztunk (400km-t utazott), és a találkozás óta együtt élünk,2 hónapja a felesége lettem :))))
Szép napot Mindenkinek,Ági
Én is ismerkedtem már neten. A szerelem érzése nem jött el nekem az ilyen ismerkedések-találkozások és együtt járásnál.....
Kíváncsi vagyok, másoknak jött-e :)
Gratulálok!
Akkor ez nőnapi ajándék volt ez a szerelem.)
Mi lassan 7 éve imserük egymást, de nem társkeresőn, nem is akartunk találkozni, de ő egyszer csak beállított hozzám.
Most tervezzük a 2. babát.
sziasztok
én is egy netes társkeresőn ismertem meg a férjemet. :)3 hónappal a 24. szülinapom után.
3 hét után találkoztunk. az első randi óta együtt vagyunk, ennek júniusban lesz 2 éve.
másfél év után házasodtunk össze. nagyon boldogok vagyunk:)
SZIASZTOK!
VÁROK MINDENKIT A KLUBBA? AHOL KIZÁRÓLAG OLYANOK ÍRHATNAK AKIK A NET ÁLTAL TALÁLTAK JELENLEGI TÁRSUKRA!
amúgy a történetünk.....
mindketten kerestünk egy-egy régi ismerősünket, kit ugyan úgy hívtak, pedig külön személyek....
hát sikerült ugyan azt az egy csajt bejelölni....
én hozzászóltam a csaj állapotához és ö is...
és elkezdtünk üzizni....
folyamatosan szinte éjjel-nappal majd jöttek a telefonok...
tudta azt hogy nekem otthon nem túl jó, és monda, hogy lakótársnak mehetek, de persze már mindketten tudtuk, hogy nem lakótársak leszünk csak egymásnak...
most már ő él velem Zalába...
Sziasztok!
Én 4 éve múlt októberben, hogy mehismertem love-n a párom. Először ő írt rám, nem foglalkoztam vele. De nem hagyott, folyamatosan ostromolt, így elkezdtem neki válaszolni. Majd jött az MSN, aztán SMS végül telefon és a találka. Elsőre nagyon szimpatikus volt, kis mackó. Egyből beleszerettem a kedves arcába, kék szemébe és a szájába. Nagy lett a szerelem, azóta is együtt, boldogságban. Tavaly szeptembert 10-én volt a lagzink. Kisbabára is gyúrunk, de nem akar jönni, már járunk kezelésekre, csak nekünk is akad egy kisbab. Ez a mi kis történetünk!
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tudok az interneten keresztül régi ismerősöket megtalálni?
- Létezik olyan, hogy interneten keresztül le lehet hallgatni valaki beszélgetését?
- Milyen babatermékeket készítsek, amit a kismamák/anyukák megvásárolnának interneten keresztül?
- Megérzések, csak az interneten keresztül. Lehet hinni bennük?
- Hogy tudok adókártyát csináltatni a fiamnak? Mindenképpen személyesen kell bemenni az APEH-hoz, vagy esetleg lehet interneten keresztül is .
- Milyen textil termékeket vásárolnál szívesen kisbabád számára interneten keresztül?