Van az aktív dohányzás hirtelen abbahagyásának valamilyen drasztikus mellékhatása? (tudásbázis)
Ööö...Mi az a "permanens gyulladás"???`Én két hónapja hagytam abba a cigit, napi 1-1,5 doboz cigi volt a kapacitásom. Egy hét alatt, beosztásos módszerrel elfüstöltem utolsó doboz cigimet, azóta nem gyújtottam rá.
De sokkal jobban köhögök reggelente (ez napközben kissé enyhül), fáj a tüdöm (föleg bal oldalt, ami néha "lentebb megy" középre), és megfázásos tüneteim vannak, orrom reggelente k.o.... A hízásról meg ne is beszéljünk... Persze hogy nekem is feljött egy pár kiló!:SSS
Mágneses kezelés barátnőmnek meg a férjének is 2 napig hatott. Embere válogatja ugyan.
A kérdésre válaszolva: hát sosem voltam hisztis, de akkor........borzasztó..........
Persze a gyerekem elött/melett sose cigizek!!
És tényleg nem sokat szivok de attol is szeretnék már megszabadulni.Remélem mihamarabb sikerül.
Idegesség. Türelmetlenség......
Ha el akarod kerülni, aktívan foglald le magad. Énkb két hétig sikáltam a lakást, mire minden ragyogott, addigra már nem is hiányzott a cigi. :)
Hízni szerencsére nem híztam, de nagyon odafigyeltem, hogy hiányállapotban csak gyümölcsöt rágcsáljak.
Ez igaz!! Én 2x próbáltam meg leszokni...cigi helyett ettem...így lettem 48kg-ből 56kg...
Már meg semp róbálok 3x-ra is...
Sziasztok!
Csak közbevetném, hogy pont most olvastam a dohányzás utáni hízásról, és azzal is indokolták, hogy javul a szervezet tápanyag-felvevő képessége, tehát ha ugyanannyit eszik az ember, akkor is felfog egy keveset szedni. Azt már embere válogatja hogy mennyit.
Én is cigizek egyébként, nem túl régóta, amikor terhes lettem raktam le. Másfél évig bírtam, nem is érdekelt már egyáltalán, aztán mikor abbahagytam a szoptatást, elég lelkibeteg voltam (megviselt hogy nincs tejem) és a férjem aki akkor is cigizett megkínált...na azóta sem bírtam újra lerakni. Most annyit értem már el magamnál, hogy 10 szál a max egy nap, de lehetőség szerint kevesebb. Régebben a napi egy doboz megvolt. Persze mindezt sosem a gyerekem jelenlétében.
Több mellékhatása volt mint gondoltam volna! Egy ideig köhögés, érdekess, hogy erősebb volt mint dohányzás közben.A szám ph, ja is meváltozott érezhetően, de nem a javára, soxor olyan érzésem van mintha 3 napja nem mostam volna fogat! A wc ritkábban lát de több ideig. Az anyagcserém lelassúlt. 75-ről 77-re híztam de csak a hasam lett 2x akkora. Hogy hogy szoktam le? Épp annyit dolgoztam ami elég arra, hogy a cigi-re már ne jusson pénz, illetve meggyőztem magam rólla, h nem jut rá, végszükségbe meg vettem vmit, h igazoljam magam :):):)! Máshogy sehogyse ment! De jobban jártam így!
Sok sikert akipróbálkozik!
Sziasztok.
Én drasztikusan szoktam le,de nem vettem észre magamon semmit sem,eldöntöttem és kész.
VAN!
A maghaj az udvaron a fűben!!:))))))
A férjem 5 éve hagyta abba a dohányzást, s kb. 3 évig szotyizott. (potcselekvés). Na ne tudjátok meg mennyit vitatkoztunk. A frissen levágott fűben a maghaja, ja de rémísztő látvány. Nem dobálta ő össze vissza, próbált úgy magolni, hogy gyüjtögette, s aztán a kukába. De ami mégis mellé ment, jajjjjjj!
További ajánlott fórumok:
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után kinél, milyen mellékhatások léptek fel?
- Aki szedett már Sumetrolimot vagy Augmentint, volt valamilyen mellékhatása? Hasmenés stb?
- Jelentkezett valakinek a szoptatás alatt szedett fogamzásgátló (direkt nem írom a nevét) abbahagyása után valamilyen"mellékhatás",?
- Ismeri valaki a PROENZI 3-at? Van valamilyen mellékhatása?
- Okozott valakinek mellekhatasokat a progeszteron krem-women's cream ket-harom honapos kenes utani abbahagyasa?