Van a hoxán orvos? (beszélgetés)
nem azóta amióta a kutya van?, nem hallja azt éjjel sirni és akkor ő is sir?
meg kb 3 hete elkezdtél a naplódba elkeseredten irni, lehet megérzi ha te nem vagy jól
szia!
hogy aludtatok? Milyen volt az éjszaka?
Fogok írni... :)
Most olvastam a naplód. Le a kalappal előtted!
Fel tud-e kelni? Mit mozog egész nap?
Ha feltételezem, hogy nem szedett össze mostanában új betegséget (orvosotok nem talált semmit...), akkor nem lehet, hogy "unatkozik"? Napközben is pihen, ezért éjjel nem tud nyugodtan aludni...
MELLETEM ALSZIK NEM SIR NINCS KÖNNYE OLYAN NYAFOGÁS FÉLE DE EGÉSZ ÉJJEL 3 ORA TÁJT ALSZIK EL
4 oránként eszik semmi kapcsolatot sajna
azt én értem, de a rezdüléseit látod. a reflexes mozdulatokat.
összerándul mikor sír? Melletted alszik? jelzi, ha éhes? egyáltalán semmiféle kommunikációt, kapcsolatot nem tudsz vele létesíteni?
Szelepet beültettek? (ha igen, működik rendesen?) Mennyire tud kommunikálni Veletek? Éjszakai üvöltés önmagában furcsa, ha fájdalom van - pl. agynyomás-fokozódás, fogfájás, hasi görcs miatt -, akkor az nem napszak függő (nappal is fáj).
Gondolom kivizsgálás történt...
Pszichésen hogy van?
Ha sok itt a kérdés, nyugodtan írj üzenetben...
Eszter
nem lehet, hogy rosszakat álmodik? hogy fél valamitől? ha csak éjszaka sír, akkor szerintem nem lehet betegség, fájdalom. az fáj nappal is.
ha kérdezgeted - jelzi az igent-nemet?
szia!
ha 16 éves lehet igaza az orvosnak. nem jelez sehogy fájdalmat?
Egyetértek, hogy on-line nem lehet gyógyítani! :)
Max. tanácsot adhatok... (pl. mennyire sürgős hús-vér orvoshoz menni, illetve hova...)
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet ismerkedni a Hoxán, keresgélni a tagságban?
- Kecskeméti szülészet és orvosok
- Vannak-e orvosok, egészségügyi dolgozók a Hoxán, akiknek lehetne kérdéseket feltenní?
- Hoxán akad orvos vagy medikus, aki egyedülálló és ismerkedne?
- Milyen szakirányú orvosok, vagy orvostanhallgatók vannak itt a Hoxán?
- Állatorvos van itt a hoxán?