Valódi otthon végezhető munka (beszélgetés)
7. maya999
2021. máj. 25. 14:38
Akit érdekel otthonról végezhetö munka írjon privátban. Mindent elmondok. 😊
6. Andi.Bobi
2020. nov. 15. 11:28
Én tudok egy otthonról végezhető munkát, amivel segítünk az embereknek az egészségük megőrzésében,javításán....
5. Kné Heni
2019. nov. 7. 08:47
Én nem meggazdagodni szeretnék,csak egy normál elfogadható fizetést adó munkát.
Valódi ,látszatos munkára gondolnék.
Pl.:adminisztráció,szöveg írás,de még összeszerelés is megfelelne.
Régenben hasonló munkák valóban voltak.
4. gabbbicica
2019. nov. 7. 08:42
Van otthoni meló, de kell hozzá nyelvtudás, esetleg diploma. A legtöbb SSC-ben van lehetőség otthonról, irodai munkát végezni. De kizárólag jó angol + egy egyéb nyelv ismeretével.
3. 0adc8842b1 (válaszként erre: 1. - Kné Heni)
2019. nov. 7. 08:30
Vigyázzatok, mert ahol a csomagot meg kell venni, ott már telítettség is van és nem nagyon tudnak eladni, ezért a bevétel a regisztrációs csomag is. Igaz, aki nem veszi meg, arról azt gondolják nem is komoly, csak jelentkezik.
2. Tilvia (válaszként erre: 1. - Kné Heni)
2019. nov. 7. 08:10
Szia Heni,
Én is próbálkozom ilyen melókkal, de az a baj, hogy ahol eddig én próbálkoztam, mindenhol van egy regisztrácis csomag, el kell adni stb stb.
Tényleg, ahogy sokan írják és én is megtapasztaltam, nincs olyan hogy ingyen sok pénzt keresni :(
Nekem ez a tapasztalat.
1. Kné Heni
2019. nov. 7. 07:53
Szeretnék otthon végezhető munkát vállalni,de nem olyan egyszerű találni.
Tapasztalatokat,véleményeket,ötleteket várok.
További ajánlott fórumok:
- Valós, otthonról végezhető internetes munka, távmunka (nem MLM, nem alászervezős, nem átverés)
- Mik a tapasztalatok az otthon végezhető munkákkal kapcsolatban?
- Tud valaki valós otthon végezhető, nem mlm munkát?
- Szerintetek van megbízható otthon végezhető munka?
- Nagyon sok álláshirdetést látok otthon végezhető munkákról hivatalos álláskereső oldalakon. Ezek tisztességes munkák?
- Nagyon sok hirdetést látok, egy BIT.LY nevú cégről szól, ami állítólag tisztességes, otthon végezhető munkát ajánl. Mi a véleményetek róla?