Valóban visszaélésnek számítana az általam elkészített e-mail cím használata, amit én készítettem egy cégnek? (tudásbázis)
Ha már nem dolgozol annál a cégnél akinek
készítetted azt az e-mail címet, akkor semmi jogod
használni (akár fizettek érte, akár nem!)
Olvasnivaló
2012. évi C. törvény a Büntető Törvénykönyvről XLIII. FEJEZET
TILTOTT ADATSZERZÉS ÉS AZ INFORMÁCIÓS RENDSZER ELLENI BŰNCSELEKMÉNYEK
Nem vagyok egy "szőke nő" de még mindig keveset értek belőle
Te, a ti cégetek, mint közvetitő/ügynök más cégek és az emlitett ürge cége között?
Korábban neki dolgoztál hivatalosan amikor emilt csináltál neki?
Szivességböl kért meg hogy emilt "csinálj" neki
Hivatalosan fizettség ellenében
Hivatalosan kért fel ingyen?
Persze igykszem csak tudjátok annyira rosszul esett a telefonja, miközben szó sem volt visszaélésről.
Egy hete megváltoztattam a jelszót amire most jött rá. Hát ennyire érdekelte egyébként az hogy van e valami ajánlatra válasz a partnerektől.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
Holnap akkor megbeszélem vele a dolgokat, és le lesz zárva a téma kettőnk közt.
Értsd meg, hogy egy általad elkövetett "vétség" következményét nem befolyásolja az, hogy ki ellen követed el.
Mondom érthetőbben: nem szúrhatok le egy többszörös gyilkost sem szabadulás után a kóter bejáratánál, akkor sem, ha megérdemli, mert ez csak egy szimpla gyilkosság lenne.
Ok! Azt hiszem igazad van!
Bár én azt szerettem volna megtudni mit mondtok, hogy jogos e az hogy engem meggyanúsít, illetve a kérése hogy szüntessem meg.
Ezzel az e-mail címmel úgy állítod be magad más cégek előtt, mintha ott dolgoznál.
Teljesen mindegy, hogy a cég tulaja szemét-e, gyilkos is lehet, ennek a történethez semmi köze, ne akard ezzel az etikai/jogi vétséged mértékét csökkenteni.
További ajánlott fórumok:
- Ha sok lett a rakott karfiolhoz az elkészített darált hús, mit lehet belőle készíteni?
- Készítettél már előlre elkészített "porokból" sütit, tortát (pl. vakondtúrás stb)? Milyen?
- Hogyan lehet elkészített adóbevallást mailben csatolni ill. elküldeni?
- Számítógéppel elkészített adóbevallást át lehet "vinni" másik számítógépre?
- A házilag elkészített pite és pogácsa tésztát le lehet-e fagyasztani?
- Kéz-és körömápoló krémek, otthon elkészített pakolások.