Valóban hatásos a HRI-VITALION tabletta? (tudásbázis)
Kedves Érdeklődők!
Az én apukám 5 évig szedte a vitaliont. Ha valakít érdekel az kérdezzen bátran!
Én is.Szerintem biztos megrendelik kérésre a többi
terméket is.
Sok vélemény van a googlen a vitalionról és mind egyforma (másolat). A személyes tapasztalatoknak
örülök,hisz a gyógynövényes összetevők lehetnek
igen hasznosak.Jó áron kapható a gyógynövény
boltokban is..
Szívesen olvasok minden őszinte tapasztalatot a HRI
vitalion tabletta szedőktől.Köszönöm:M.
Sziasztok!
Nekem van egy doboz Hri-V eladó.
Ajándékba kaptam,de már nem szedem.ha vkit érdekel írjon priviben.4500FT-ért oda adom!
És annak aki még nem próbálta:csak ajánlani tudom!!!!!
Sziasztok!
Évekig küzdöttem a rohamokban jelentkező szédüléssel,hányással. Sose tudtam, hogy mikor jön a következő... volt időszak,amikor a lakásból se mertem/ tudtam kimenni.
Persze mindenféle vizsgálaton voltam,és csak annyi derült ki, hogy meszesedik a nyaki gerincem. Közben szép lassan hallássérült lettem- szerencsére csak a jobb fülemre.
Szóval,elég vacak állapotban voltam,amikor elkezdtem szedni a Vitaliont.
Az első két- három hónapban nem tapasztaltam javulást- de aztán egyre ritkultak a szédüléses-hányásos rohamok, és ha voltak/ vannak is, sokkal enyhébbek lettek.
Hazudnék, ha azt mondanám, hogy meggyógyultam, de sokkal jobban érzem magam,mióta szedem a Vitaliont. Igaz, a hallásomon nem segített, és a betegségem miatt most is vannak rosszabb időszakaim, de ezeket könnyebben átvészelem.
Szóval,nem csak a tájékoztatóban leírt tüneteket enyhíti- nekem is sokat segített,
Tanácsom azoknak,akik mostanában kezdik el szedni: ne hagyják abba, ha két szem után nem történik csoda...
Tényleg nem olcsó. Én a neten rendelem, a 3 doboz 16280 Ft (postával együtt), de volt olyan gyógyszertár, ahol 7200 Ft/ doboz áron láttam.
SZiasztok,
hol veszitek a vitalion tablettat? hol a legolcsobb?
A második a felesleges vizet távolítja el...
Ezt a hatást ebben a formában nem hiszem el.
Leírásában ez is szerepel:
Tanács:
A fogyáshoz saját részünkről annyit muszáj hozzáadni, hogy egy bizonyos fokú, nem drasztikus diéta szükséges, de ez nem azt jelenti, hogy étrendünkön kell változtatni, hanem a mennyiségén.
Kb. 20%-al csökkenteni az étel mennyiségét, ezáltal rásegítenek
a fogyókúrára.
A nátrium visszatartja a vizet a szervezetben, ezért ajánlott csökkenteni a só bevitelt.
Egyébként lehetnek jók ezek a készítmények.
Sziasztok!
A HRI-Vitalion tabletta valóban hatékony. Én 3 Vitalion és 3 Folyadék-egyensúly tablettától 20 kg-ot fogytam. Megszabadultam a magas vérnyomás okozta kellemetlen tünetektől és az időnként jelentkező cukorbetegségtől.
Példaértékű tanulságként a sajtón keresztül is szeretném eljuttatni embertársaimhoz, és tiszta szívből mindenkinek ilyen jó egészséget kívánok.
( vitalion-egeszseg ; vitalion-info ; vitalion termékek bombaáron)
Sziasztok!
Hajhullásra tuti, hogy jó, nekem nagyon sok gondom volt a hajhullással, kb 4-5 évig egyfolytában hullott hiába szedtem rá bármit. A vitalionból kiszedtem 3dobozzal és teljesen megszűnt a hajhullásom és rengeteg új hajszálam kezdett el nőni és a hajam minősége is változott. Csak sajnos az a baj, hogy kb fél éve nem szedem és most megint nagyon hullik. (lehet hogy ez most csak az óriási stressz hatása ami az utóbbi időben ért enegem)
sziasztok!
Cukorbetegségre jó-e?
Tudja valaki?
Én ugy hallottam igen de minden mást olvasok kivéve ezt
Sziasztok!
Most kezdem el szedni, majd beszámolok róla.
Sziasztok!
én még sohasem szóltam hozzá a témákhoz de most megteszem:Legnagyobb lányom aki most 18 éves 12 éven át küzdött érfalgyulladással ezen idő alatt orvostól orvosig jártunk nem tudtak segíteni.Végül a gyermekorvosunk találkozott a Vitalionnal ő ajánlotta nekünk a terméket kúraszerűen már az első hónap végére meggyógyultak a sebek majd a hosszú évek során kialakult sebhelyek elkezdtek halványodni:Nem kell mondanom,hogy ez mit jelent egy kamaszlánynak.
Középső lányomnak nagyon problámás miteszeres volt a bőre és folyton herpeszel bajlódtunk.Őt is renbehozta a termék azóta mióta használjuk még csak megfázva sem voltak.Előtte pedig szinte a patikára kerestem.Tehát én maximálisan meg vagyok elégedve a termékekkel.Természetesen minden probléma egyedi van orvosuk is akivel lehet konzultálni.Pozítív tapasztalaim miatt kissé továbbképeztem magam ha valakinek tudok segíteni szívesen megteszem