Eseményutáni tabletta hatásos lehetett? (tudásbázis)
Történetünk van egy 15 hónapos kisfiunk, még nem kezdtem el szedni fogamzasgátlót de óvszerrel védekeztünk viszont megtörtént a baleset ami eddig sose fordult elő, valószìnűleg kiszakadhatott az óvszer , most 48 órán belül vettem be az Escapellet.
Sose szedtem be előtte, remélem nem lesz bajom tőle.
Leírom majd a fejleményeket.
Sziasztok! Velünk is megtörtént aminek nem kellett volna ,igaz nem 100% de bevettem az Escapelle tablettát az eset után kb 2-3 óra múlva . ciklus 11 napján történt a naptáram szerint "csak" ma van az ovulaciom. Annyi féle tapasztalatot olvastam hogy már teljesen kétségbe vagyok esve . 2 hét múlva kell normális megjonnie de hasam lent folyamatosan szurkal ,fajdogal . Illetve ma az ovulaciom napján tapasztaltam fehér folyast is . szerintetek mi várható ? Előbb kellene megjonnie ? Vagy a várt időben esetleg később ? Tudom ez mindenkinel más ...hát ha valaki válaszol
Köszönöm
Örülök! Aztán máskor ne csinálj ilyet.
Jó éjszakát!
Bar igaz, hogy itt a valasz reszbe irta valaki, hogy a baratnojenek egy menzesze kis is maradt. Mindenesetre azert remenykedem, hogy megfog jonni, veszek tesztet holnap. Valaki valami megnyugtatot tudna nekem irni esetleg?
Nagyon szépen köszönöm nektek tényleg a válaszokat és a tanácsokat, nagyon rendesek vagytok!❤️
Veszek majd este is egy jó forrófürdőt és megpróbálok nem idegeskedni. Sajnos nincs itthon vörösborom de remélem a forróvíz ellazít kicsit.
Ahj nagyon ideges vagyok :(
Se görcsölés, se vérzés, se mellfájdalom se semmi. Minden nap úgy kelek fel, hogy na hátha ma már megjön de mégsem. Próbálom elterelni a figyelmem de egyszerűen nem megy. Már az összes tablettával kapcsolatos dolgokat elolvastam hússzor, hogy hátha találok valamilyen választ, hogy esetleg ha vett már be más is menstruáció előtt egy nappal eseményutánit de nem találok semmit. Továbbra is csak ez a hülye várakozás, hogy most megjön-e vagy nem meg hogy tudjam csinálni tesztet.
Szia! véleményem szerint kicsi az esélye a terhességnek,de ha megnyugtat (én így tennék) csinálj tesztet...akár többet is.
Remélem igazatok lesz.
Szeretnénk majd persze, jó ha legalább van egy tesója, de pár év múlva szeretnénk majd. :)
Akkor szerintem nincs gond 😉
Nem akartok tesót? Tudom semmi közöm hozzá, csak kíváncsi vagyok 🙊
További ajánlott fórumok:
- Kit tud hatásos zsírégető tablettát?
- Valóban hatásos a HRI-VITALION tabletta?
- Van már olyan eseményutáni tabletta, amit lehet vény nélkül kapni?
- Ismeri valaki a "Fogyókúra" tablettát? Hatásos?
- Lehet ez az eseményutáni tabletta mellékhatása?
- Mi történik, ha rövid időn belül kell kétszer is eseményutáni tablettát bevennem?