Vallásos iskolába konzervatív körömlakk. No, de milyen színű? (tudásbázis)
Nem, megszokott dolog...
Bár nem értem, hogy mégis mi ebbe olyan szörnyű. Persze, lehet hogy ez csak az én butaságomnak köszönhető...
Ezt egyébként magam sem tudom, hogy mit írtam...Vagyis inkább, hogy mire gondolsz.
A nimfóság még mindig ott van, és ott is fog maradni. Más meg nem volt...
Nem vettem le, még mindig ott van.
És köszi a válaszokat mindenkinek! :)
Feltételezem, hogy a kérdező,egyetemen,vagy főiskolán tanul,nem kamasz leányzóról van szó...
Miért fontos tudni a kérdezőről,hogy ő bizony kicsit nimfomániás... provokátor,troll!:(
Ne menjünk már el abba az ostoba irányba, hogy egy vallásos ember nem festi magát, nem gyalázza meg az arcát sminkkel és egyáltalán, ne legyen vonzó és ápolt! Ez nevetséges.
Kedves kérdező, semmiképpen nem javasolnám a sötét vagy harsány színeket, csak szép szolídan, visszafogott, különféle halvány, gyöngyház színek nagyon finomak, visszafogottak és nőiesek tudnak lenni.
Legjobb, ha semmilyen... (Se lakk, se rúzs, se smink, stb.).
(Az iskola nem vallásos, max. abban a szellemben próbálnak nevelni; szerencsés esetben magasan képzett tanárokkal (lásd Pannonhalma, Patrona, stb.).
Talán egy 21 éves lánynál már nem akkora baj, ha körmöt akar lakkozni :)
Nude lakkok az Essence-től nagyon jók. Van amelyiknek picit rózsaszínes beütése van, valami cotton candy-szerű neve van :) Vagy amit előttem is írtak, a halvány r.szín, barack. Szerintem egy halvány pasztell kék vagy sárga is tud visszafogott lenni, nem? :)
francia, halván ybarack vagy halvány rózsaszín, áttestzső krémszín, stb.
Gondolom, hullakék vagy olajzöld illetve a dögös vörös már nem számít ide, de minden ízléses, visszafogott, természetes szín igen:)
További ajánlott fórumok:
- Manikűr, köröm, körömlakk kinek milyen a körme?Beszéljük ki!
- Hány körömlakkotok van és mennyi számít soknak?
- Van rajtad most körömlakk? Ha igen, milyen színű?
- Mosogatásálló körömlakkot keresek, tudnátok ajánlani?
- Még a menyaszonyi körömlakk sem kopott le de már válunk
- Gondolkoztál már azon, hogy a körömlakkokban miért csak alig a feléig ér le az ecset?