Vállaljak egy harmadik számot is? Sok a számlám, valahogy meg kellene osztani (beszélgetés)
Szia!
Arra gondoltál már, hogy megveszed a harmadik számot, és lecseréled az egyik telód egy kétkártyás mobilra?
Így megveheted az új számot, és nem kéne három mobilt cipelned csak kettőt :)
:p dobd ki az összes telefonod és vegyél galambokat tudod galambposta :p azzal nem lesznek ilyen gondjaid..
amúgy szerintem 3 szám már sok lesz..
Ti mit csinálnátok?
Már így is 2 számom van, költségcsökkentés miatt.
Van a pannon, ami sima kártyás, csak azért tartom fenn és töltögetem minden hónapban, hogy a családi csomaggal ingyen beszéljünk a családdal, és a pannonosokra ingyen smst tudjak küldeni+minden pannonosra is van kedvezményem.
Aztán van a vodafone, ami előfizetéses, multimédia csomagban, ezzel hívtam mindenki mást, aki nem a család, és sms is erről ment 70-esre, 30-asra, de a guta ütött meg, amikor megláttam, hogy a t-mobile az ugyanilyen csomagjában (médiamánia), ugyanezért az árért többet ad (több perc, több sms, több internet, és még mobil tv is).
Így is tervben volt, hogy nagyítom a multimédia csomagomat 10500-ra, mert az 5000-es van és kinőttem, de akkor most melyik érné meg jobban szerintetek: nagyítsam, vagy maradjon és tegyek hozzá még egy 3. számot is, a t-mobile médiamánia szintén 5000-es csomagját?
Ha csak simán nagyítok a vodánál, kevesebbet kapok, de így meg 3 számot és 3 telefont kell hordanom, ami azért már káosz és idegenkedem tőle.
A vodán még hűség van, a pannon meg a húszas irányba sokfelé használható, így ezek feltétlen kellenek, meg meg is szerettem őket, nem akarok tőlük megválni.
Szívem szerint csak nagyítanék a vodánál, de annyira rossz, hogy így csak fizetem, de kevesebbet kapok és sokszor túl fogok menni a csomagon.
Mit csináljak?
További ajánlott fórumok:
- Az oldalon lévő emberek miért nem vállalják az arcukat?
- Olaszországba szeretnék kiköltözni! Hogyan kezdjek hozzá és kb mennyi pénzt vigyek? Milyen munkát vállaljak? Műkörmös például?
- Így hogy vállaljak gyereket?
- Miért nem képesek arra az emberek, hogy kimondják, hogy nem és vállalják az ezzel járó következményeket?
- Mely falvakban adnak házat gyerekes családoknak olcsón azért, hogy vállalják az ott lakást? Hol tudnék utána nézni?
- Gyesen vagyok, cégem felszámolás alatt. Hogyan vállaljak így munkát?