Valentin nap (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Valentin nap
Az élet virágának a szerelem a méze.
Victor Hugo
Nem osztom a véleményedet... aki megtartja a Valentin napot miből gondolod hogy az év többi napján nem szeret ennyi erővel a karácsony is elmaradhatna meg a nőnap...stb. Ez egy megemlékezés szeru... olyan például mint a halottak napja. Csak ott sajnos nem élő emberekről emlékezzünk meg itt pedig két puszit vagy egy pici ajándékot adunk annak akit tényleg szeretünk
Én mindig szoktam venni a gyerekeknek és a páromnak is egy szivecske alakú csokit... csak azért, mert... Nem Valentin napozunk, meg nincs boldog Valentin napot... meg hasonlók. Csak azért mégis egy nap, ami kicsikét más lehet. Legyen sok-sok ünnep... persze, hogy az ember minden nap szereti a párját, a gyerekeit... de mégis kellenek napok, amikor nem MINDEN NAP van... amúgy nem zavarnak a lufik sem meg semmi, jó játéknak gondolom az egész Valentin napot annak, akit érdekel és ebben a formában érdekel (végülis az egész külsőségeiben az), JÁTSZANI PEDIG JÓÓÓÓÓÓ! :)))
szerintem-előbb-utóbb-ott-is-megjelenik-majd...:S
jaj elnezest:)Daniaba:)Itt nem unneplik, sot...azt sem tudjak hogy mi az:))
Erdekes , mert pl. Magyarorszagon is ilyenkor tele vannak az uzletek szivecskes dolgokkal stb... itt meg eggyett sem lattam:)Itt azt sem tudjak hogy miaz.
szerintem-mi-sem-azt-mondjuk,hogy-nem-szép:)...csak,hogy-nem-csak-ezen-az-egy-napon-kéne-hatalmas-szívekkel-rohangálva-kifejezni,hogy-"mennyire-szeretlek",hanem-minden-nap-valami-kis-apró-jellel-mutatni:)
akik ebbol nagy dolgot csinalnak, azoknal valami problema lehet...(szerintem), azert ilyen fontos ez a nap, mert legalabb ekkor odafigyelnek egymasra, de csak az,,unnep ,,miatt.
Igen...külföldről behozott pénzleszívó dili, de legalább a szépről szól. Vannak ennél rosszabbak is.
Helyes,mi-is-egymásra!!!Ezért-is-tartom-felesleges...:)
"megnyugodtam"...azt-hittem,csak-mi-nem-ünnepeljük,az-első-hsz-om-gondolatait-követve...:D
Nekem fel sem tűnik, hogy ma miyen nap van..Annyira felesleges. Minden nap ugyanúgy odafigyelünk egymásra a férjemmel. Ennyi.
Ez egy kizsákmányoló, csöpögős ál-"ünnep"
Ja, mi sem ünnepeljük - olyan hülyeség. Külföldről behozott dili.
joll latod:) Ezert nem is ertem miert csinalnak cirkuszt eggyesek:D
Szerintem...egy-jó,és-harmonikus-kapcsolatban-minden-nap-Valentin-Nap-kell(ene),hogy-legyen...vagyis-nem-csak-ezen-a-napon-kell(ene)-odafigyelni-a-másikra...
Én páros masszázst foglaltam le a páromnak Valentin napra zuglóban. Szerintem ez tuti romantikus...
így biza
csak majmolás az egész
Szerintem nem kell feltétlenül ajándékot venni. Lehet készíteni is, pl. párodat/férjedet meglephed egy tál sütivel, vagy kis tortával.
Szerintem egy üzleti fogás!!!
HA VALAKI SZERET,AKKOR AZ ÉV MINDEN NAPJÁN ÉREZTESSE,NE CSAK AZON AZ EGY NAPON!!!
Akár majmolás,akár nem,mi "megünnepeljük".Ez az első Valentin napunk.Szerintem, jó kicsit kizárni a külvilágot,csak egymással törődni,nosztalgiázni.A barátom már keresi,hogy hová menjünk.Azt hiszem,izgatottabb,mint én.:)Ettől függetlenül az év mindennapján szeretem,de ez olyan lazítós,"de jó,hogy egymásra találtunk" nap.
Na és,ha marketing-ünnep?A boltosok jól járnak,és az ember lánya is,aki kap akár egy szál virágot,és a férfi is,aki egy meghatott mosolyt varázsol a kedvese arcára.Nem kell lefújolni az apró örömöket,ebben a nem túl vidám világban.
Nem, felesleges. Van ezen kivül jó pár ünnepelni való :D
Én is tök hülyeségnek tartom.
Akkor az év többi napján meg nem szeretjük egymást csak ekkor?????????
Nem,mert sosem ünnepeltük.
További ajánlott fórumok: