Valaki végigcsinálta a Rubint Réka 2. kazettáján található mintaétrendet?Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
sziasztok!
en mar vegigcsinaltam tobbszor azt az etrendet, es nekem bevalt!
eleg sok a kaja, nem voltam ehes es meg fogytam is!
erdemes kiprobalni
Végül is annyira odafigyelek,hogy a szénhidrát 2-ig,fehérje meg este 7-ig,utána meg már semmi kaja.De nem akarok drasztikusan diétázni.Nagyon ügyi vagy,hogy ennyit tornázól.
Én 3 hónapja nyomom és most kezd csak látványossá válni.
Akkor tényleg vigyázz a diétával!
Ezek a DVD-k pedig nagyon jó alakformálóak, csak annyira még nem tapasztaltam:D
Csinálom már nagyon régóta RR gyakorlatait, de ha mellette nem táplálkozom helyesen,akkor semmit nem ér. Délelőtt elmentem futni 40percet. Délután pedig RR napi 20 perc önmagadból megcsináltam a felsőtest részét. Még estére is tervezek vmilyen RR-t,csak még enm tudom mit:D
Elkezdtem ezt a diétát szerdán,de úgy döntöttem,hogy nem folytatom.Ennek csupán csak annyi oka van,hogy félek,hogy újra kiújúl a hajhullásom,szoptatás után majdnem megkopaszodtam,most már kezdek helyreálnni inkább nem kockáztatok.
Csak a tornát csinálom,inkább lassaban haladok az alakformálással,de így legalább biztos,hogy egészségesen.
Amúgy diéta nélkül is mennek rólam a centik,csupán csak ezekre a dvd-kre tornázom,de így is van hatása.
Dejó,hogy beírtad az egészet:)
így most már megvan azoknak ,akik ki akarják próbálni:)
Második nap:
Reggeli:
3-4 szelet pufi rizs vagy pufi búza,10dkg.felvágott,néhány darab uborka,paprika,paradicsom,ezeket szedvicsként elfogyasztani,reggeli kávé,2dl firissen facsart gyümölcslé(nem dobozos!)
Délelőtt:
1db cukormentes joghurt
Ebéd:
1 tányér leves+1 szelet grillhús párolt zöldségekkel
Vacsora:
Tojásrántotta savanyúkáposztával,vagy aki nem szereti az lilahagymával helyettesítheti
Diéta: Legfontosabb feladatunk ügyelni a nap során bevitt szénhidrát, fehérje arányára+
Szénhidrát: A szükséges energiát biztosítja számunkra. Ha a nap során bevitt szénhidrát mennyisége meghaladja azt az energiaszintet, melyre szükségünk van, akkor a felesleges plusz energia zsírként elraktározódik a szervezetben. A feleslegként jelentkező szénhidrát többlet- zsírtól úgy szabadulhatunk meg, ha a szénhidrátot a délelőtt folyamán fogyasztjuk el, 14 óráig.
Szénhidrát: gyümölcsök, zöldségek, saláták
Köretek: burgonya, rizs, durum tészta
Puffasztott rizs vagy búza
Fehérjét egész nap ehetsz!
Fehérje: húsok, halak, tengeri herkentyűk, bármilyen formában. + felvágott, tojás, kefir, joghurt, mozarella, Anikó sajt
Vacsorára ehetsz akár csirkepörköltet, sült vagy grill csirkét is, csak köret nélkül! Savanyúság: kovászos uborka, káposzta, stb megengedett a fehérje mellé
1 nap.
Reggeli: 1-2 db cerbona fitt müzli szelet, kávé vagy te – édesítőszerrel
Délelőtt: 1-2 db gyümölcs
Ebéd: 1 tányér főzelék
Vacsora: 2 szelet grill vagy sült husi + 2-3 db kovászos vagy csemege uborka
2. nap
Reggeli: 3-4 szelet pufi rizs vagy búza, 10 dkg felvágott, néhány szelet uborka, paprika, paradicsom, 2 dl frissen facsart gyümölcslé
Délelőtt: 1 cukormentes joghurt
Ebéd: 1 tányér leves, 1 szelet grill husi párolt vagy sült zöldséggel
Vacsora: tojásrántotta savanyú káposztával vagy lilahagymával
3. nap
Reggeli: 1 db péksütemény
Délelőtt: 2-3 db gyümölcs
Ebéd: 1 adag rakott brokkoli vagy karfiol (karfiol/brokkoli+ szárnyas husi, rizs, joghurt vagy light tejföl)
Vacsora: 2 pár virsli + mustár
4. nap
Reggeli: 2 db főtt vagy tükörtojás + 2 szelet pufi rizs + 2 dl kefir
Délelőtt: joghurt
Ebéd: rakott diós tészta
Vacsora: 2 szelet grill hal, friss saláta (uborka,saláta, paradicsom)
5. nap
Reggeli:2 dl frissen facsart gyümölcslé + 2 szelet cerbona fitt müzli
Délelőtt: gyümölcssaláta
Ebéd 1 tányér főzelék (spenót, sóska, kekáposzta, borsó, tök) +2 tükörtojás vagy 2 főtt virsli
Vacsora: grill csirke + savanyúság, vagy csirkepörkölt + savanyúság
6. nap
Az előző 5 nap közül válassz ki egyet és ismételd meg!
7. nap: bármit ehetsz 14 óráig- vacsora: joghurt, vagy hal, husi, virsli köret nélkül- saláta sem!
Sziasztok!
Én többször gondolkoztam, hogy neki vágok,de sosem jutottam tovább a 2. napnál:S
Igazából nekem nincs meg papíron,Én megvettem az Add önmagad2.dvd-jét és a torna végén,van egy 1 hetes mintaétrend.Aminek a lényege az,hogy délután kettőig csak szénhidrátokat lehet enni,és kettő óra után meg csak fehérjét.Lehetőleg késő este semmit.
"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
Első nap ezt lehet enni:
Reggeli:
kávé light,tejjel édesítővel
1-2db müzli szelet
Délelőtt:
1-2 alma vagy narancs
Ebéd:
1 tányér főzelék
Vacsora:
1-2 szelet sülthúsi diétás joghurttal vagy kefírrel.
%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
A többi napot nem tudom fejből,mert még most kezdtem el,de a többi is hasonló.Csak vacsorára valamelyik nap főttojást ír elő,főtvisrlit,grillezett húsi,hal.
A 7. nap bármit lehet enni.
A holnapit ís leírom majd holnap:)
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek a portálon található trófeagyűjtőkről és skalpvadászokról??
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Hol találhatok Zrínyi matematikaverseny feladatokat?
- Hangosan szülni vagy csendben "tűrni"? Fájdalomcsillapítással vagy anélkül végigcsinálni?
- Terhességi diabétesz mintaétrendet hol találhatok? Napi lebontású, részletes mintaétrendet keresek!
- Próbálta már valaki SINKÓ ANDREA 3 in 1 c. kazettáját? Milyen érzés volt végigcsinálni?