Valaki tudna nekem segíteni, hogy ezzel a géppel hogy lehet szkennelni? HP Deskjet F2400 All-in-one series (tudásbázis)
Nekem is ilyen kombinált ketyerém van. Remekül és gyorsan dolgozik. Lényeg azonban, hogy a géppel együtt kapott CD-ről telepítse fel az ember, amit kér (mármint a CD, és hely is akad a PC-n).
Innen kiindulva aztán a "segítség" (HELP) -re kattintva, választhat az ember, hopgy mit akar tenni, s szépen ki is írja. (Most magamról beszélek!) Mivel nem tudom megjegyezni, amit felsorol, kinyomtatom az adott oldalt. Így tettem két témával is 1/ Másolat készítése HP lapolvasóval,
2/ Dokumentum beolvasása szerkeszthető szöveggé
E két segítséggel már gyerekjáték a további. A lényeges lépéseket ide leírom:
- Indítsa el a HP Szolgáltatóközpontot,
- A megjelenő képen választhat, mit akar dolgozni, mert másolás, beolvasás, kép készítés lehet
-innentől mindig mondja az adott kép, mit kell tenni pl. beolvasás, elfogadás, új beolvasás stb.
Amikor kész lett a beolvasással, és nem kérek következőt, akkor kell vigyázni, nehogy kiküldjük a megrendelést kép készítésre, mert vannak választási lehetőségek. Az első munkáknál jön a neheze, meg kell keresni, hova is tette a beolvasottakat a program. Ha megtaláltuk, legközelebbi is ott lesz. Én innen (nálam "BEOLVASÁSOK" a mappa neve, s ha minden jól megy, talán a program készítette!) szétrakom a saját helyeikre pl. képek-hez, dokumentumokhoz, névjegyeimekhez, stb., már csak azért, hogy ne legyen benne zsúfoltság.
Minden esetre nagyon szeretem használni és gyors, jól dolgozó. A Naplóimban jó pár vele készült kép található. Elnézést, ha hosszú voltam. Bízom benne valamit ki lehet venni leírásomból.
Feltelepíted, és a főmenüben beolvasás
ott kép vagy dokumentum beolvasása
További ajánlott fórumok:
- Gyógytornász vagyok, ha van kérdés és tudok segíteni, akkor írj!
- Beteg a cicám, sokat hány, tud valaki segíteni, mi baja lehet? Aggódom!
- Hogyan tudok szkennelni?
- Mi a véleményed a HP DeskJet 4110e All-in-One nyomtatóról?
- CANON nyomtatóval hogy tudok szkennelni patron nélkül?
- A nyomtatómmal elvileg lehet szkennelni. De hogy kell szkennelni?