Valaki tudja hogy ez milyen frizura? (tudásbázis)
8. Amaunet (válaszként erre: 6. - Globus)
2020. máj. 27. 19:59
Szerintem a frufru lesz az.;)
7. Epresturmix (válaszként erre: 5. - Channa*)
2020. máj. 27. 19:37
Én is azelőtt voltam. Március 5. Nem most volt.
Már növesztem a többihez. Nem tudom rendesen felgumizni, alul kijön a haj, idegesít.
5. Channa* (válaszként erre: 4. - Epresturmix)
2020. máj. 27. 19:16
Még a karantén előtt voltam, talán február elején fodrásznál, és tépett frizurát kértem, erre megkérdeztem, hogy fokozatos?
Régen ezt charlie frizurának hívtuk, mert a Charlie angyalaiba a lányoknak ilyen volt, csak besütve...
4. Epresturmix (válaszként erre: 2. - Fórumnyitó (anonim))
2020. máj. 27. 18:06
Lépcsőzetes vagy tépettnek is mondják. Nekem olyan van, mint a második képen itt.
3. melindike
2020. máj. 27. 17:48
Tépett, menetes. ☺ Biztos nem ez a hivatalos megnevezése...
2020. máj. 27. 17:38
2020. máj. 27. 17:36
További ajánlott fórumok:
- Megoldható szerintetek, hogy esküvői frizura+smink készítésre már eleve a menyasszonyi ruhámban menjek a fodrászhoz?
- Fodrászhoz szeretnék menni, de nem tudom milyen frizura állna jól. Ti hogyan döntitek el, milyen frizurát csináljon a fodrász?
- Igaz, hogy az " idősebb" nőknek a világosabb hajszín, ésa rövid frizura az előnyös?
- Mit gondoltok, divat még az alsó réteg sötétbarnára a felső réteg szőkére festett frizura? Hord még valaki ilyet?
- Tud valaki olyan oldalt, ahol le lehet tölteni olyan programot, amin ki lehet próbálni saját képen különböző frizurákat?
- Tud valaki segíteni abban, hogy mit kéne kezdenem a vállig érő, kissé tépett frizurámmal ha iszonyat göndör és tönkrement a vasalástól?