Valaki tud valami infót a Péterfiben dolgozó Dr. Józan Gyöngyi szakorvos -ról? (tudásbázis)
10. Almisajt
2015. szept. 6. 13:43
Sziasztok!
Látom ez is egy elég régi topic, de hátha valaki ismeri a doktornőt.
A Péterfy-ben szeretnék szülni, most térképezem fel a lehetséges orvosokat, őt is láttam hogy ott dolgozik. Van esetleg magnárendelése? Tud valaki elérhetőséget adni hozzá? Van valaki ako hozzá járt terhesgondozásra? Odafigyel a betegeire?
Köszi előre is ha valaki tud segíteni!
9. ancsyangel
2010. aug. 4. 15:48
Igen progis császár.
nem tudom hogy ujj-e a dokinő, de semmit sem tudtam kideríteni rólla itt a neten sem :S
8. d8908b786a (válaszként erre: 7. - Ancsyangel)
2010. aug. 4. 15:45
Szerintem ha Kia ott van nem lesz gáz. Progizott császárod van? Kia nagyon jó doki, s bizti nem dolgozna rossz orvossal. Bár nekem ez a másik doki még névről sem ismerős, lehet hogy új doki.
7. ancsyangel
2010. aug. 4. 15:42
Köszi Kváról sokat tudunk és tényleg nagyon jó doki csak a Józan doktornőről nincsen semmi infónk
6. d8908b786a (válaszként erre: 5. - Ancsyangel)
2010. aug. 4. 15:36
Ha Kiánál szülsz akkor minden rendben lesz. Nyugi. Az egyik legjobb orvos a Péterfyben. Ha így keresel rá, akkor csak pozitívat fogsz róla olvasni. Nekem is ő a dokim. :D
5. ancsyangel
2010. aug. 4. 15:28
Holnap szülünk a Péterfiben császárral és ő lenne az egyik doki a másik pedig Kiva doki.
Érdekelne hogy milyen is mint ember illetve mint orvos?
4. homern
2010. aug. 4. 15:22
mi érdekel róla?
3. ancsyangel
2010. aug. 4. 15:06
Senki nem tud semmit??
:(
2. ancsyangel
2010. aug. 4. 14:48
sürgősen kellene a válasz S.O.S.
1. ancsyangel
2010. aug. 4. 14:47
Valaki tud valami infót a Péterfiben dolgozó Dr. Józan Gyöngyi szakorvos -ról?
További ajánlott fórumok:
- Békés megyeiek, van e valakinek véleménye, tapasztalata Dr. Jánky Béla szülész-nőgyógyász szakorvosról?
- Azt hallottam, hogy az allergia után is jár adókedvezmény.A szakorvosnak kell valami papírt kitölteni hozzá.Tudtok erről valamit?
- Milyen szakorvost keressek fel, ha erős szívdobogást érzek evés után?
- Milyen végzettséggel lehet valaki szakorvos mellett asszisztens?
- Ortopéd szakorvost keresek 2 évesem számára (szerintem teljesen befelé fordul a bokája) tud valaki ajánlani?
- Ha anyajegyet szeretnék eltávolíttatni, milyen szakorvoshoz forduljak?