Valaki tud nekem segíteni abban hogy hogyan lehet angyalkát horgolni? (beszélgetős fórum)
4. ReggaeRegi
2009. dec. 30. 21:10
Hm.. ez a fajta angyalka is szép :)
3. bettike0930 (válaszként erre: 2. - Vaczila)
2009. dec. 30. 12:32
Ez az angyalka nagyon szép:)
Amúgy nem keményítetted ki?pl a harangot?
2. vaczila
2009. dec. 30. 05:59
Szia. Én karácsonyra 10 -et horgoltam. Kreatív naplómban megtalálod hogy milyet. A leírást a netről szedtem le, többfélét is, mert az első túl nehéz volt nem tudtam megcsinálni. (Horgolni is csak most tanulgattam közben). Aztán találtam más leírásokat is és sikerült. Igaz az első 2 még úgymond próbadarab, vannak hibák benne, de a többi már teljesen jó. Ha jól emlékszem a Meska oldalon találtam a leírást, de erre már nem mernék megesküdni.
1. ReggaeRegi
2009. dec. 29. 22:19
előre is köszönöm :)
További ajánlott fórumok:
- Tud valaki nekem segíteni? Fogyni szeretnék, csak nem tudom, hogy miket egyek, hogy fogyjak?
- Tud nekem valaki segiteni? A lányom sírva bújik el, ha jön idegen, mit tegyek?
- Úgy néz ki, meddőségi központba kell mennünk:( Tudtok nekem abban segíteni, hogy Budapesten melyiket válszam?
- Szeretném megtanulni a csirkevágást tud nekem segíteni valaki? Ti hogy csináljátok?
- Horgolás! Ki tud segíteni? Horgolni kéne egy szoknyát!
- Nagy mennyiségű fonalat szeretnék eladni ( 90-95 Kg, kötni, horgolni) tud esetleg valaki segíteni, hogy hol lehet?