Tud nekem valaki segiteni? A lányom sírva bújik el, ha jön idegen, mit tegyek? (beszélgetés)
Köszönöm!
De anélkül is követnélek bárhová:)
nagyon jól tetted, és remélem sikerült segíteni egy kicsit:)
légy nyugodt, nagyon kevés gyerek szereti az idegeneket...de ha kétségeid támadnak - a helyi nevelési tanácsadóba nyugodtan bemehetsz, és adnak tanácsot
aztakúva!-DDD
nem semmi-:)
Abból a fiúból is talpraesett legény lesz!-:)
Örülök h ti le tudtátok ezt küzdeni....úgy látszik ahány gyerek,ez annyi féle képen változik!A lányom(ö két évvel idősebb az öcsinél)semmi gondja nem volt a szerepléssel.....sőt:)
Ezek szerint a fiuk szégyenlősebbek:)))
az én szomszédom is épp azt üvölti a fiának, hogy "te csak egy megtűrt személy vagy itt, bazdmeg!"
gratulálok
értem...hát azt észre vettem...apuka üvölt este úgy, hogy áthallatszik hozzánk..folyamatosan becsmérli, és csúnyán beszél a lánnyal..a fiát meg egyenesen lehülyézi...
Esküszöm, sajnálom őket..
A szomszédban tanárok laknak..van náluk egy 21 éves fiú, és egy 14 éves lány. Annyira gátlásosak, hogy megkerülik a házat, ha kinn vagyunk az udvaron...
Sosem értettem..próbáltam már velük beszélgetni, de csak "ühüm", igen és nem volt a válasz..érdekesek nagyon...az apuka ilyen:"Bocs, hogy élek" típus...
Képes a ház oldalára "ráállni", ha találkozunk:)
az nem biztos:D az én lányom is nagyon mimóza volt, de valahogy sikerült rábeszélnie a nővére magyar tanárának, hogy szavaljon az évnyitón, mint leendő elsős. kiállt szegénykém a 600 ember elé, beleszólt a mikrofonba, majd elsírta magát és levonult.
..de mivel ének tagozatra járt, és annyit szerepelnek a kórussal, meg fuvolázik, és évente 2 koncert plusz a vizsga van, hogy úgy belejött a szereplésbe, hogy - szeretni nem szereti, nem keresi az alkalmat - de egyáltalán nem zavarja , ha kell. se felvételinél, se vizsgákon. mindegy hány ember van szemben vele. pedig jó sokáig emlegette, hogy ugye soha többet nem kell szavalnia, és szavalóversenyeken indult, és hab a tortán, hogy nyolcadikosként ő búcsúzott az iskolától versben:) szóval semmit nem lehet tudni
További ajánlott fórumok:
- Segíteni szeretnék! Mit tegyek?
- Csak gyerekpszichológus tudna segíteni? 4 és fél éves kislányom szándékosan visszatartja a székletét...
- Ovis lányom fél a sötétben!Hogyan tudok neki segiteni?
- Twilight-tal kapcsolatos ajándékot szeretnék venni a lányom születésnapjára, de én nem találkoztam ilyenekkel. Tudnátok segíteni?
- A lányomnak szeretnék varrni egy olyan hordozót, amiben a babáját tudja hordozni.Tudtok segíteni benne?
- Tudnátok segíteni? Lányom 2éves, és sokszor székrekedés kínozza! Házi módszereket várnék