Valaki segítsen nyertek a szüleim egy utazást és sok rosszat hallottunk róla (beszélgetés)
bocsi nem voltam:)
Szerencsére nem kamu:D
Most mentek el és nagyon jól érzik magukat:D
Mi újság, történt valami azóta???
Utánajártatok, hogy mi az igazság??
Akkor lenne igazi, ha nem kellene fizetniük semmit, csak az utazást. A többi kacsa.
Felejtsék el.
Utána kell járni, mert nem biztos, hogy "átverés"!!
Én már voltam így, hogy három borítékból kellett egyet húzni a Tes... Áruház előterében, és amit húztam, annyival kevesebbet kellett fizetnem egy Kastélyszállóban (2éjszaka/3nap) félpanziós ellátással, de meg kellett hallgatni egyik este egy előadást!!!
20000ft-ot át kéne még utalni????
Hol itt a nyeremény?A teszvesz tele van ilyenekkel.De ezek vásárolni kell.Szerintem ez átverés.Pláne ilyen helyen....
Hívd fel a szállodát és kérdezd meg őket.
Ha ők nem tudnak a dologról, akkor átverés.
A megbízható cégek által vásárláshoz kötött és kisorsolt nyereményjátékoknál nem kell fizetni.
A másik típus, mikor telfonon hívnak - felajánlanak 3 napot egy minőségi szállodában, ahol meg kell hallgatni egy előadás - üdülési jogot akarnak eladni - ezeknél szoktak kérni 20-25 ezer forintot, de ezekkel sincs semmi gond, kifizeted és kapsz egy gyönyörű szobát 3 napra, a valós ár töredékéért.
Sziasztok!
Ha valaki tudd egy bizonyos cégről nevet nem írhatok:S
a Sparba lehetett játszani és ott nyertek ha 5000 ezret befizetnek és a szálloda neve meg van meg minden de nem e átverés mert még 20 ezret be kellene még fizetni??
Ha valaki tudd erről vmit kérem írjon!!
Előre is köszike
További ajánlott fórumok:
- Szülés után nagy maradt a hasam, aki tud, kérem segítsen nekem!
- Lányok, Asszonyok, kérem segítsenek! Feleségem 10 hetes terhes, most derült ki....
- Logikai feladat, nem boldogulok vele! Aki tud segitsen!
- Aki tud németül az kérem segítsen!
- Este fél 7 körül hatalmas nagy robajt hallottunk itt Zuglóban! Tesóm a 11.ker.-ben is hallotta, nem tudjátok mi lehetett?
- Pécelen éjszaka nagy robbanást hallottunk. Ki tudja, mi lehetett az?