Valaki próbálta már a Raspberry Ketone-t? Véleményeket tapasztalatokat várok (beszélgetős fórum)
Sziasztok!
Még nem ismerem ezt a málnás terméket. Ami biztos, hogy nekem már van jó tapasztalatom táplálékkiegészítőkkel kapcsolatban. Én a kb. 15 kg súlyfeleslegemből 8 kg-ot tudtam leadni Reg-Enorral. Sajnos mozogni nem volt időm (muka, suli, háztartás, esküvőszervezést, stb...) ezért csak azt ittam és betartottam mellé a javaslatokat. Nekem bevált. Ennek már fél éve. Azóta sem jöttek vissza a kilók.
ÚÚÚ..csajok..hát örülök,hogy ennyien lettünk:)
Aki tud hasra jó gyakorlatot, segíthettek:)
nekem a pazsmirigyem miatt volt a súlyfelesleg, kb 10kg amiböl már kettö le is ment..
remélem hogyha a hormon müködésem visszaáll vagy már be is állt akkor ennek is meg lesz az eredménye..
igen.. a szénhidrátok visszafogásával jó eredményeket lehet elérni..:)
neked mennyire sikeres és miota csinálod..
igen tudom.. csak én már tudatalatt nagyon jól nézek ki.. és az eredményt is látni szeretném..:))
persze hogy a könnyü megoldások is megfordulnak az ember fejében.. de annál erösebb vagyok, bogyok nélkül is menni fog..:)
köszönöm a biztatást..
szia
ez nagyon gázos.. tényleg nem ér ennyit az egész..
köszönöm
kiprobálnám csak most olvastam hogy a pazsmirigy müködésre is hatással van.. nekem éppen most állt vissza a helyes értérkre és tartok töle ha ilyesmit szednék nem okozna ismét zavarokat.?
-tudtok valamit erröl a funkciójáról.?
Málnával fogyni??
Szimpatikusan hangzik, de ez is csak a fogyásbiznisz egy újabb lehúzása.
nagyon sokat szálkásodtam,formálódtam...de a hasamon semmi változás nem történt..onnan nem megy le...sajnos alkat:(
A Rasberry Katone pont a hasi zsírpárnákat tünteti el, próbáltad már?
További ajánlott fórumok:
- Homeopátiás szert keresek izületi és izomfájdalomra. Tud valaki segíteni? És nem google stb... válaszokat várok.
- Van valaki akire várok, legyen az egy nap, egy hónap vagy egy év, várni fogom akkor is, ha esik vagy havazik, ...
- Van-e valakinek fog implantátuma? Véleményeket várok :)
- Jár(t) valaki a Fogászati klinikára hallgatókhoz kezelésre?Tapasztalatokat várok.
- Kutyaprotkó. Valaki már kipróbálta a kutyáján? Véleményeket várok.
- Új szoc.pol! Igényelte már valaki? Tapasztalatokat várok! Köszi! :)