Valaki járt már úgy, hogy előfizetést vettek online a nevére? (tudásbázis)
Ugyan így jártunk!
Annyi, hogy az adatokkal új regisztrációt hoztak létre, online megvették, átvételi ponton átvették, és kb soha nem derül ki ki volt.
És valóban elég egy autó adás-vételi az adatokhoz.
Javaslom a személyi igazolvány cserét!
Ez jó hír. Legalább nem ért kár benneteket.
Szia.igen már elolvastam.a férjem most ment be rendőrségre bevitte az adásvételit.Remélem mihamarabb kiderűl minden.Ugy állunk egyenlőre hogy veszíteni nem vesztettünk semmit.A tag befizetett 90.000ft ot telekomhoz számlánkra mikor megrendelte ezt a 322.000ft értékű telot.A telekom azt mondta nrm kell kifizetnünk az iphone-t.Plusz jóváírják a 90.000-ret a számlánkon.Fedezi pár havi meglévő telszámlánkat
Szia!
Azt hiszem, a Tékozló Homáron olvastam egy teljesen hasonló esetet, eladták az autót, majd a vevők az adásvételi szerződéssel megszerzett adatokat felhasználva drága telefonokat vásároltak online.
Csak arra nem emlékszem, hogy a hozzáférést (jelszó) hogyan szerezték meg.
Első gondolatom nekem is az volt, hogy valamelyik családtag vette a telefont. Nem tudom van-e gyereketek és ha igen, mekkora, de akár még az is lehetett volna, hogy a gyerek vette és valamelyik barátja címére kérte a telefont. De aztán ahogy írtad, hogy több ilyen eset is előfordult, így már elég valószínű, hogy csalás áldozatai lettetek. Remélem, hogy mielőbb kiderül, mi történt.
Remélem megoldódik a történet.
De.eladtuk mostanába kb 3 hete az autót.És nem.nem a férjem vette valakinek))Még magának se venne ilyen drága telefont ismerem nagyon jol.Járkál össze vissza idegesíti a dolog.
Nem lehet, hogy a férjed vette valakinek csak nem mondja el?
Nem adtatok el mostanában kocsit, vagy valamit adásvételivel?
Így nem jártam, minap kétszer is fizetni akart valaki on-line a bankkártyámmal kb. 30 ezer körül darabonként, de a bank résen volt. Jött az sms a fizetésről, majd a letiltó sms.
A Fortnite játékon vettünk a gyereknek valami játékpontokat korábban. Onnan akartak fizetni a kártyámmal újra.
Vigyázzatok az ilyen dolgokkal nagyon
Baccus! Majd légyszi írd meg ide fejleményeket.
Beléptem.átnéztem.megnéztem csináltam mindent.Fehéren feketén minden adat férjemé.Gls futárnál már a cím nem ugyanaz de nem adják ki.Rendőrség már nyomoz ez ügyben.Kíváncsian várjuk mi lesz.Nem kell a készüléket kifizetnünk.Telekom is vizsgálódik.Mivel azt mondták sokadikak vsgyunk aki így járt gondoltam valaki ír aki járt hasonló cipőben
Ha belépsz a rendes webes felületre, nem az alkalmazásba, ott vannak a dokumentumok között a szerződéstől kezdve minden
Igen tudom.Kell belépési azonosító és jelszó.Ugyanakkor emailre se jött semmi.Nem értjük else hisszük de megtörtént.Ezért gondoljuk hogy belső emberke
Sajàt alkalmazásba csak az tud belépni, aki ismeri a felhasználónevet és a jelszót. Ha veszel is valamit, a megadott email címre megy levél. Nem kaptatok emailt?
Előfizura vette.Havi törlesztésre nem is akármilyen készüléket
Ez előfizetésre lett vásárolva.Értetlenűl állunk a dolog elött.Rendőrség szerint az idén a sokadikak vagyunk aki így járt
Először is telekom alkalmazáson vettem észre hogy sok a számlánk.Felhivtuk őket közölték hogy mi febr.27 én online vásároltunk egy készüléket.Tegnapi nap folyamán ki is vitte a futár.Ide nem hozott semmit ugye.Valaki mégis átvette.Abszolút nem értjük ezt hogy intézte el valaki de ez csak valami belső ember lehet a szolgáltatónál.
Hogy derült ki,hogy az ö nevére vette valaki? Ha neten valaki vesz valamit,akkor ott kell számlaszám amiröl kifizeti. Vagy ez ingyenes telefon volt? Honnan vette? szolgáltatótól?
Velünk ez történt.Ma feljelentést tettünk.Egy ophone xr-t vettek fel férjem nevére online.A gls futár kivitte egy megadott címre amit nem közölnek velünk.Gondolom személyi felmutatása nélkül adta át.Valaki volt ilyen vagy ehez hasonló helyzetben?
További ajánlott fórumok: