Valaki ismer olyan receptet, amely többek között reszelt répából és mézből készül? (beszélgetés)
4. Piroo
2010. okt. 9. 08:55
Aki már készített répés ételeket. Szerintetek ez milyen lehet? És lehet belőle golyókat formálni?
Szemvidító répasaláta
Hozzávalók: személyenként egy nagyobbacska répa, citrom (héja és leve), méz
Elkészítés: Reszeld le a répát és a citrom héját, keverd össze mézzel és a citrom levével (ízlés szerint). Hűtőben hagyd...
3. Piroo (válaszként erre: 2. - Buzasi1983)
2010. okt. 9. 08:50
És ezek sütés nélkül elkészíthetők?
Igazából nekem az kell, amibe méz kell. Az a lényege, hogy golyókat lehet formálni belőle.
2. buzasi1983
2010. okt. 9. 08:45
repatorta,repa-zeller salata(bar ebben nincs mez),sima repa salata(ebbe sincs mez) mindegyik nagyon finom keress ra a neten a recepekre.
1. Piroo
2010. okt. 8. 22:44
Ez valami sütés nélküli "massza" lenne. A többi hozzávalót nem ismerem. Ha valaki hallot már ilyenről légyszi segítsen! Köszike
További ajánlott fórumok:
- Keresek egy receptet...
- Tud valaki jó saláta receptet? Egyszerű dolgokból, most csinálnám és csak átlagos dolgok vannak itthon...
- Hajápolás, szépségápolás a természet erejével (fogjunk össze, gyűjtsünk receptet egymásnak, de semmi bolti termék!)
- Ki tud finom gesztenye torta receptet ajánlani?
- Milyen jó krumplis pogi receptet ismertek?
- Több receptet elolvastam, nem tudom eldönteni, hogy a reszelt tormára hidegen/melegen kell ráönteni a levet?