Valaki hallott már a szénhidrátszegény diétáról? (beszélgetés)
9. titamilla86
2011. júl. 5. 12:24
Van IR-es diéta, van GI-diéta, van Atkins, vagy Norbi, mint látod sokféle diéta van,ami a szénhidráton alapul. Bár van bennük hiba. Döntsd el melyik szeretnéd, szerintem itt mindenki szívesen segít, de ha eldöntötted, könnyebb,ha már egy meglévő fórumhoz csatlakozol amelyik azzal az adott diétával foglalkozik. Ott talán több segítséget kapsz. Ha a GI vagy az IR diétára döntesz,akkor nézz be az inzulinrezisztenciás fórumba.
8. smiley28
2011. máj. 27. 16:10
én kb. 3 hete csinálom,szerintem betartható,bár pontosan nem számolom,eddig 4 kg minusz
7. vaczila
2011. máj. 27. 14:06
Norbi update módszere is ezen alapul.
6. Berzsoka
2011. máj. 27. 12:19
Szia!Én szeptember óta diétázom,17kg minusznál tartok.A legfontosabb hogy tudd az ételek szénhidrát tartalmát.A húsoknak felvágottaknak (sonka párizsi virsli krinolin sülve és főve is)tojás vaj margarin gyakorlatilag 0. hosszasan lehetne sorolni,ha érdekel irj,szivesen segitek.Berzsoka
5. nik84
2011. máj. 27. 12:10
igen, pl. Atkins diéta. Mérleg szerintem nem feltétlen kell hozzá, de annak nagyon utána kell nézni, miben mennyi szénhidrát van. Fogyni szuper jól lehet ezekkel, de ha visszatérsz a kenyér, tészta, krumpli, gyümölcs evéshez, pillanatok alatt visszajön.
4. mociscsaj
2011. máj. 27. 12:08
Atkins dietat nezd...
3. bnedora
2011. máj. 27. 12:04
Írd be a keresőbe, már van hasonló fórum.
2. 7a1c4d35f1
2011. máj. 27. 12:04
Szia, én hallottam, sőt csinaltam is, nekem bevált, csak elég maceras a napi kaja adagot összeállítani. Elsőnek mindenképpen egy digitális mérleget kell beszerezni.
1. Joop!
2011. máj. 27. 12:02
Erről szeretnék többet megtudni,esetleg tapasztalatokat hallani!Hogy kell?Mit lehet enni?stb...
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek a szénhidrátmentes diétáról?Nincs semmilyen veszélye?
- Hallott már valaki a bulgur diétáról?
- Csak szénhidrát számolással le lehet fogyni? Fogyott már valaki úgy, hogy a kalóriát nem vette figyelembe?
- Fehérjedús étrend, szénhidrát diéta és lúgosítás egyidőben. Van valakinek bármilyen használható ötlete, hogyan lehet ezt kivitelezni?
- Tudja valaki mennyi a szejtán (10 dkg-ra számított) kalória, fehérje, szénhidrát, zsír értéke?
- Hallott már valaki a Monroe diétáról?