Szerintem a vizsgakiírást központilag csinálják. Nyilván mindenkit a lakóhelyéhez legközelebbi helyre osztanak be. De az van a honlapjukon, hogy személyesen le tudod adni a kirendeltségekben is, vagyis a miskolci irodában is. Vidd be személyesen és kérdezz rá.
Kitöltöd a jelentkezési lapot. Hozzácsatolod az eredeti befizetett csekkszelvényt. Majd ajánlott levélként eljuttatod arra a helyre, ahol vizsgázni szeretnél. Azért ajánlottan, hogy legyen nyoma, hogy feladtad!
én csak azt nem értem, hogy ha egyszer a jelentkezési lapot pestre küldöm, mert nem tudom miért, de az van a jelentkezési lap tetején, amit a telc.hu oldaláról töltök le, akkor hogy fog eljutni miskolcra? mert tudtommal oda kell küldeni a jelentkezést, ahol vizsgázni szeretnék.
"Jelentkezni a „letölthető űrlapok” menüpont alatt található dokumentum kitöltésével lehet, mely a befizetett csekk másolatával, vagy az utalásról szóló igazolás másolatával együtt érvényes."
Nem kell össze vissza postázni. Jelentkezési lap+utalás másolata. Ezeket kell küldeni.
Azt addig értem, hogy van egy jelentkezési lap, amit ki kell tölteni, majd postázni (ha nem online küldöm) de utána hogyan tovább? a pénzt utána postázzam??? arra a helyre címezve ahol szeretnék vizsgázni?