Valaki aki tud és szeret is rajzolni segítene nekem?!:-) (tudásbázis)
Ez lenne az idézet (az angol a lényeg:)
Ma még mosoly, holnap könnyek,
Ma még nehéz, holnap könnyebb.
Nézz az égre, a legszebb fényre,
Láss egy álmot, s harcolj érte.
Today yet smile, tomorrow tears,
Today yet heavy, tomorrow easier.
Look at the sky, the most beautiful light,
Have a dream, and fight for him.
Az adatlapomra felteszek egy képet; -tetko- jelzővel...az a rajz teljes egészébe kellene plusz 3 pillangó (2fiú és 1 lány)
Az idézet végén,ahogy már írtam is,egy madártoll szerűséggel kellene befejezni,mint a régi írásokba.
Valami ilyesmit szeretnék......
Nem tudom nem-e túl sok ez? Kell e egyáltalán a -tetkos- kép?Vagy csak a 3 pillangó és az idézet?!!
Az idézet és a pillangók mindenképpen...a többibe nem vagyok biztos(?)
Szóval, ha van időtök és kedvetek akkor nyugodtan készíthettek egy - két rajzot és itt vagy privibe is tudtok jelezni ha kész vagy ha kérdésetek lenne.Azt meg h mivel hálálom meg,addigra meg még kitalálom.:))
Köszike:o)
Húúú csajok,... köszi h írtatok:)
Nincs még aki megrajzolja,így szívesen fogadok minden segítséget.:)
Mindjárt leírom egy külön bejegyzésbe,h milyen elemeket gondoltam a tetkóba.:)
nekem is lenne kedvem,mindenki megrajzolja és választasz,na?????
vagy már kész???
szia!
Én is segítek szívesen, ha nincs még elég vállalkozó :)
Tőled nagyon messze sajnos.De ezt úgy gondoltam,hogy ha valakinek van kedve,akkor megrajzolja... felteszi gépre és elküldi pl. emailbe.
Végülis ez egy szivesség lenne.:o)
Nah reggel jól elindítottam ezt a kis "fórumot".Teljesen elfelejtettem.
Arról lenne szó,hogy egy tetoválást kellene nekem megrajzolni,mármint én akarok tetováltatni,csak 1 minimális kézügyességem sincs,így még egy alap tervet sem tudok elkészíteni.
A tetoválás egy idézetből (ami angolul van) 3 pillangóból és egy régies vagy nem is tudom,hogy írjam,madártollból állna.Mint a régi írások végén,h befejezik a mondatot ..van egy pont és ez a madártoll van a végén.
Ezek az elemek amik kellenek bele mindenképpen és ezt még egy kis aprósággal kiegészíteni.:-)
Ennyi lenne végülis,ha még valaki olvassa ezt a fórumot,akkor bemásolom az angol szöveget.:-)
én szeretek,és a családom szerint tudok is.:)
mit szeretnél???
További ajánlott fórumok:
- Nagyon szeretném ha valaki segítene nekem, társam lenne a fogyókúrában.
- Tud valaki nekem segíteni? Fogyni szeretnék, csak nem tudom, hogy miket egyek, hogy fogyjak?
- Sziasztok! Ismer valaki albínó babaát vagy akár felnőttet? Nekem albínó babám született és minden infót szeretnék ezzel kapcsolatban +tudni
- Kisfiam 14hós, szeretném lassan bilihez szoktatni, kevés sikerrel...írna nekem valaki?
- Sziasztok!Volt valakinek 3 császármetszése?Nekem 1 sima és 2 császár volt de pár év múlva szeretnék még egy babát.
- Elsős kisfiam nem szeret írni és rajzolni. Tanácsokat kérek!