Vajon fogok újra bízni benne? (beszélgetés)
Sajnos tapasztaltam már ilyet én is. Én kivágtam a pasit, mint a macskát sza.ni. Tudod, az ilyen típusú pasi ilyen marad mindig.
Átérzem hogy mennyire fáj ez az egész, sokkoló volt a levelezését olvasni.
Magadat teszed csak tönkre ha vele maradsz.
Az a duma, hogy te nem ölelgeted őt ezerszer...na hiszen. Meg a "nekem higgy, ne a szemednek"
Sajnos egy sz.r alakot fogtál ki. Neked kell tudni, hogy te ezt mennyire bírod tolerálni. Van akinek megy, van aki meg tönkremegy.
sztem se ezen múlik a kapcsolat, meg az se mindig jó ha valamit sokszor mond az ember, inkább kevesebbszer, akkor többet ér, mert váratlan és szívből jön, nem erőltetett!
Hagyd sztem, engedd el, fiatal vagy, találsz mást aki megérdemel és tisztelni fog!
Hú, nagyon sajnálom, hogy ez történt veled. :(
Szerintem azt gondold végig, hogy később, akár babával, gyerekkel, egyéb gondokkal kell-e neked az, hogy minden 10 perc késésénél arra gondolj majd, hogy vajon kivel volt, ki miatt késett el. Szerintem van az embernek elég problémája az életben, senkinek nincs szüksége arra, hogy pluszban generáljon, ha nem muszáj. Én nem tudnék többé bízni benne, az biztos.
Szia :):)
Hát igen.. a babaprojekt az felfüggesztve, ezt meg is mondtam.. komolyan azt érzem, hogy valami megváltozott bennem.. lehet, hogy ez csak a düh mondatja velem, de nem tudom mit csináljak.
26-án találkoztunk személyesen is, persze esküdözött, de isten bizony.. én nem tudok neki hinni. Alapból nem értem minek kellett neki ezt csinálni.. hogy én milyen vagyok vagy nem vagyok, az szerintem mellékes. Minden ember más.. én teljesen más habitus vagyok, nem tehetek róla. Ő most nagyon azon van, hogy új év, új élet... de én nem tudom.. valahol szeretem, vagyok ennyire hülye.. Egyelőre csak annyit mondtam, hogy HA lesz is ilyen.. csak határidővel. Ha újra képes leszek bízni benne, és újra tudok úgy nézni rá, mint mondjuk 2 hónappal ezelőtt, akkor talán van esély, de máskülönben ha nem is előbb vagy utóbb, de szakítás lesz.. szóval most erősen be vagyok zavarodva.. :(:(
Amikor még új egy szerelem,
Amikor még azt sem kérdi,
Épp most hol jársz,
Nincs messze semmi, nincs távolság.
Amikor még él a bizalom
De a néhány furcsa telefon
Mindent elvág.
Úgy érzed, nagy lett a távolság
Lehet, hogy féltékeny vagyok,
De ha őrültség, ordíts rám!
És ha tényleg nincs rá semmi ok, Ordíts rám
Háromszor szóltam rád,
Háromszor kértem, hogy mondj mindent el
De Te háromszor nem jöttél el.
Neked ez a szerelem? Oh, oh…
EDDA
Szerintem ezzel mindent elmondtam.
Ha meg tudsz bocsátani (én nem ez a típus vagyok), akkor tedd meg, de gondolj bele, hogy hányszor szeretnél a telefonjába nézni, vagy a közösségi oldalára felmenni, vagy bármi ilyen...
Mert akkor inkább felejtős a további jövőtök, hiszen csak kínoznád magad.
Sok sikert!!!
Ha valami "eltorik", azt nehéz helyrehozni. Sajnálom, hogy ez tortént Veled, ha nagyon szereted próbálj megbocsátani, de arra számítanod kell, hogy mivel már 2 nonél rovid ido alatt bepróbálkozott, nem biztos, hogy megérdemli és nem valószinu hogy ez nála az utolsó alkalom volt. Az meg hogy rád akarja kenni az egész, elég nagy gerinctelenségre vall.
Mióta vagytok egyutt?
Tudom, rossz ezt így olvasni, de csak jót akarunk, ha egyszer-kétszer megtette, többször is megteszi! Nem gondolja komolyn, csak azt, hogy:
-na, van egy biztos pont az életemben, akviel azt csinálok amit akarok, úgyis megbocsát, stb...
ő attól parázott most be, hogy tényleg elveszít, de nem azért mert szeret, hanem a megszokás!
Szia!
Nekem úgy tűnik, hogy nem biztos a dolgában a fiú, legalábbis azért, mert csak úgy véletlenül nem hagyok nyitva egy fb-ot, ha takargatni akarok valamit. először tagad, utána vall...na, ez így nem kerek a számomra, sztem direkt csinálta, hogy olvass bele... sajnálom ami történt, de most ő kaparjon egy kicsit, ne add magad könnyen vissza!
Megbeszéltétek elsőre a problémát, próbáltál rajta változtatni, erre meg kavar a kolléganőjével!rmeek
Szerencse a szerencsétlenségben.
Sajnálom,de valószínű nem ő az igazi neked.
Én nem békülnék,mert előbb utóbb nem kapod el időben csak utóbb.
Boldogabb új esztendőt neked csajszi és hidd el lesz ez még jobb is.
Viszont jó tanács,mindig is lesznek ilyen pasik akik nem bírnak a vadászos vérükkel..
Viszont akadnak még olyanok akik igeés én kívánom abból az 5%-ból sikerüljön neked is kifogni valakit.
Sajna ilyen a statisztika.
Ez a pasi meg felejtős amúgy szerintem már túl is van mindkettő nőn.
Aki szerelemes az..hát nem éppen megcsalni készül a másikat szexet is lebeszélve..
További ajánlott fórumok:
- Szerinted létezik-e netszerelem, és ha igen, mennyire tartós, mennyire lehet bízni benne?
- Képtelen vagyok megbízni benne...
- Tudnál bizni benne?
- Már nem tudok megbízni benne és ez a barátság már nem lesz soha a régi. Ti a helyemben mit tennétek? Megbocsátanátok neki?
- Miért van bennem mindig az, hogy meg fogok halni?
- Nem tud bennem bízni és nem érzi kellőképp azt, hogy szeret, de én vagyok az első szerelme. Most mi van?