Vad szex, rövid hüvelyfal... (beszélgetés)
szia!!
nlunk is elöfordul ez mikor éppen kicsit vadabbak vagyunk és inkább hanyagoljuk az elöjátékot.
de ez ritkább ,de volt ilyen nekem is.
én csak kutyapóznál érzem ezt,mert ugye it jól becsúszik aminek kell.
ilyenkor kicsit várunk és gyengédebben csináljuk,aztán már nem olyan érzékeny a méhszájnál.
Szerintem fontos itt a mértet is.
és mikor kimegyek pisilni én is ez után nekem is fáj és még a pisilés is .
de aztán semmi.
nem hinném hogy fertözésem lenne annyit látnödoki hogy csak na.
A szex vérbőséget okoz odalennt, így az amúgy már valszeg meglévő bacik pillanatok alatt elszaporodnak. Ez általában ki kell kezeltetni és sajna nélkülözni az összebújást...
Szokták javasolni az aktus utáni azonnal pisilést, nade ki tud rögtön talpra pattanni... :-) de az csak megelőzésre jó, ha már fennáll a baj, mindenképp ki kell kezelni először....
..ha fájt, az a hevességtől fájt, nem a rövid hüvelyfaltól;)
Szerintem is valami fertőzésed van, nem ártana megnézetni magad!!!
Szia, szerintem pózt kell változtatni. Valószínűleg tényleg rövidebba hüvelyed, ezért ez a kellemetlenség. A viezlési inger bakteriális fertőzéstől is lehet, tőzegáfonya -kapszula jó megoldás lehet. (A népies nevén felfázás ugyanis szexuális úton is terjedhet, háziorvosom mondta) a ffiak tünetmentesek, mi nők meg, a beredezésünk miatt hajalamosabbak vagyunk a megbetegedésre (lásd a tüneteid)
Ja, póz? Szerintem a "felül vagy" felejtős, a kutyapóz oké, misszinárius kétesélyes..
Mindenesetre menj el nőgyógyászhoz, lehet, hogy méhszáj-sebed van.
További ajánlott fórumok:
- SZÓLÁNC rövid és hosszú magánhangzókkal - egy rövid, egy hosszú:)
- Egy rövid hajú nő is lehet annyira szexi, dögös, NŐIES, mint egy hosszú hajú nő?
- Csak egy rövid szex volt a kolléganővel a raktár sarkában....
- Sziasztok!Mellső hüvelyfali műtétem lesz. Azt szeretném megtudni, mire lesz szükségem, mit vigyek a kórházba?
- Gyulladt hüvelyfal, fájdalmas szeretkezés gyógyszertől. Mit lehet tenni?
- Hátsó hüvelyfali / gát- /plasztika-tapasztalat?