Üzleti sütiből házi süti? (tudásbázis)
9. Puszitolvaj
2010. jan. 1. 11:49
Kokusz golyok!!!! ez az!! ez jo otlet!! de akkor en az ősszeset ősszekeverem ledarálom s kész...majd valami csak lessz belőle...
8. xti_
2010. jan. 1. 11:40
a mézeset megcsinálhatnád somlói galuskának. a kekszest felhasználhatod pl. hideg túrótorta-alapnak.
7. vaczila
2010. jan. 1. 11:34
Daráld le és csináld meg kókuszgolyónak.
6. Puszitolvaj
2010. jan. 1. 11:21
ezeket gondoltam, hogy valahogy osszekeverem-ledaralom...valamivel izesitem, rum, puding stb es valahogy lessz egy massza, na de ezzel nem tudom mihez kezdjek...
5. Puszitolvaj
2010. jan. 1. 11:18
olyan kekszes valamik, ősszeragasztva lekvárral...persze, megenni nem lehet mert fel orat ragom és még mindig nem akar lecsuszni a torkomon...
aztan van olyan krémes valami, mint a mézesszelet csak mivel üzleti a krémnek inkább margarin ize van...
4. cseng21
2010. jan. 1. 11:05
Milyen üzleti süti? Linzer féle? Töltött valamivel?
3. Puszitolvaj
2010. jan. 1. 11:02
Buek mindenkinek! a problema a kovetkező: kaptam legalabb 2 tányér üzleti sütit, aminek se íze se büze...kidobni viszont kár volna...tud valaki valami extra receptet amiből kijőn valami fincsi?!?...
Előre is köszi!
2. szimba
2010. jan. 1. 11:00
????????
1. Puszitolvaj
2010. jan. 1. 11:00
Üzleti sütiből házi süti?!?!?!
További ajánlott fórumok:
- Apróhirdetések (magán, nem üzleti célú)
- Ti mit szólnátok ha a párotok üzleti partnerekre hivatkozva sztiptízbárba járna néha?(külföld)
- Nem eszik a sütiből, mert tele van szénhidráttal…De jövő...
- Ha házi sütiket szeretnék otthon gyártani vállalkozásként, ahhoz kell cukrász végzettség?
- Hogyan csinálhatnék szülinapi tortát, mese almás sütiből?
- Egyetemi házi dolgozat a spanyol etnikumról, mit írjak az üzleti kommunikációjukhoz?