Apróhirdetések (magán, nem üzleti célú) (beszélgetés)
Használt, de jó állapotú, felnőtt női kerékpár ingyen átvehető Zalaegerszegen.
Írj privátban, ha érdekel!
Keleti filozófiával és vallással foglalkozó sok-sok könyvet szívesen elajándékoznám.
Kérlek írj privát üzenetet, ha érdekelnek a könyvek!
Személyes átvétel Zalaegerszegen lehetséges.
A következő könyvek kedvező áron eladók (eredeti, hibátlan állapotúak) (pl. ajándéknak is kiválóak):
- Tracy Hogg, Melinda Blau: A suttogó titkai (1. rész) 2.500 Ft
- Tracy Hogg, Melinda Blau: A suttogó mindent megold (2. rész) 2.500 Ft
- Anna Oliverio Ferraris: Apa leszek (Napraforgó kiadó) 4.500 Ft
- Vekerdy Tamás: Jól szeretni – Tudod-e, hogy milyen a gyereked? 1.500 Ft
És még egy nem babás témában:
- Palásti Andrea: Az esküvő (Menyasszonyok és vőlegények kézikönyve) 600 Ft (összes könyv együttes vásárlása esetén ez ajándék)
Személyes átvétele Budapesten, vonzáskörzetében, illetve Debrecen/Nyíregyháza és Miskolc is megoldható.
Bor és Hatalom (Nissaga de poder), Külügyi ügyek (Foreign Affairs)
Keresek megvételre részeket a címben említett két sorozatból. Mindkettő a 90-es években ment. Ha valakinek van pl. videókazettára felvett, vagy egyéb módon megőrzött része bármelyikből, írjon privit, és a részletekben megegyezünk. A Bor és Hatalom csak magyarul, a Külügyi ügyek angolul is érdekel.
Köszi! :)
Sziasztok!
Keresem kislányom pampers vizilovának ikertestóját.
Van valakinek esetleg?
10-15-ért az egészet? Nagyon kellhet neki a munka.
Ezek szerint pesti vagy?
nagyon szépen köszönöm. na ez a horrorár :D
találtam valakit vidéken, aki 10-15-ért elvállalná, de most meg a fuvar a gond. ez van :D
Bocs, de először is: pesti vagy? Mert az asztalosom Dél-Pesten dolgozik.
Másodszor: ha már nem tudsz képet felrakni, legalább válaszd ki az 550. hsz. linkje segítségével azt, ami a legközelebb áll a te bútoraidhoz.
Minden Bonanza darab tele van esztergált, hajlított résszel, úgyhogy akad rajta flik-flak bőven. Anno, amikor divatba jött teljesen beleszerelmesedtem, azért ismerem jól. De sajnos kicsi volt hozzá a helyünk, le kellett mondanom róla.
Látom a linken, hogy van bőven fehér, de szerintem a színváltás költsége nem éri meg. A hibajavítás sem olcsó. Kérdés: a kiírónak mi az az ár, ami nem horror.
(Hihi, jól kimoderálták a kötözködőket. :D)
Köszönöm a válaszod, és azt is, ha privátban elküldöd az elérhetőségét.
Az asztal a kör alakú asztal lenne
Imádnám fehéren :) Olyan 80 cm magas és 110 széles
Figyelni fogom, de jutalmul max egy rekesz pezsgőt fogadnék el
2 motoromat loptak el, rendőrség megtalálta
Tudom milyen érzés.
További ajánlott fórumok:
- Sokan sírnak, hogy nem találnak munkát. 10 napja feltettem egy apróhirdetést, hogy könyvelőt keresek. Senki nem jelentkezett. Hogy is van ez
- Vásároltál itt a hoxán apróhirdetés alapján?
- Szerintetek hányan nézik a hoxa apróhirdetés rovatát?
- Milyen újságokban jelentethetek meg apróhirdetést az eladó dolgaimról?
- Szoktatok böngészgetni az Apróhirdetések szekcióban is?
- Mit tehetek, ha egy apróhirdetési oldalon cserében állapodtam meg azonban a partner nem küldi a csereholmikat, ő meg már rég megkapta?