Milyen újságokban jelentethetek meg apróhirdetést az eladó dolgaimról? (tudásbázis)
Igen arra.
Én havi díja vagyok.
A Hoxa az interneten érhető el, azért pedig fizetsz. Ez ilyen egyszerű.
Hirdetéshez nincs külön oldal, de nekem azt mondták az üzemeltetők, hogy bármelyik fórumban lehet kínálni eladásra cuccokat.
Hol írtam, hogy pénzt vün lw?
A topicokban 2 hozzászólás közt például vagy a fórumlistában.
Nem tudom, mire gondolsz.
GoogleAds reklámok vannak az oldalon, gondolom ezeknek a bevételéből tartják fenn a portált.
Ingyen hirdetni mégis a neten lehet. Ha én beletanultam az internetbe úgy 45-50 évesen annak idején, Neked sem okozhat gondot.
Én is onnan tudom, hogy elolvastam.
Amit ingyen bedobnak, az az apróhirdetések árából tartja fenn magát.
Az internet keresőjébe ha beírsz valamit, hamarabb kapsz választ, mint a Hoxán. és válogathatsz a neked tetsző megoldások között.
Ha szeretsz újságot olvasgatni, akkor szinte mindben találsz hirdetési lehetőséget, ott érdeklődj az árak felől.
Nem nagyon értek az internethez hoxan szoktam lenni ...
Újságokat jobban szeretem csak nem tudom hogy kell feladni hirdetést meg melyikbe amibe nem fizetős nem lehet mindenki olyan okos mint te Pl... Guruljka
Az apróhirdetésekért fizetni kell.
A hirdetőújságokban benne van, hogyan lehet hirdetést feladni. Ne legyél ennyire önállótlan!
Nem. Ez elavult.
Neten eladod mire az újság megjelenne.
Meg aztán nem is éri meg fizetni ilyesmiért.
Helyi face csoportban gyorsan pörögnek az eladó tárgyak. Minden cart megvesznek pillanatokon belül.
Eladó dolgaimat szeretném újságba apróhirdetésbe be íratni
Mondanátok újság neveket ahol ahova be tudnak írni és ki is teszik a hirdetést?
További ajánlott fórumok:
- Sokan sírnak, hogy nem találnak munkát. 10 napja feltettem egy apróhirdetést, hogy könyvelőt keresek. Senki nem jelentkezett. Hogy is van ez
- Mi a véleményed az újságokban található tesztekről?
- Vásároltál itt a hoxán apróhirdetés alapján?
- Szerintetek hányan nézik a hoxa apróhirdetés rovatát?
- Szoktatok böngészgetni az Apróhirdetések szekcióban is?
- Mit tehetek, ha egy apróhirdetési oldalon cserében állapodtam meg azonban a partner nem küldi a csereholmikat, ő meg már rég megkapta?