Uterus nagysága (beszélgetés)
10. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 9. - Ágio8405)
aug. 31. 18:07
Ugyanazon a helyen mérték, ahol eddig, de másik orvos. Az elmúlt 4 leleten ugyanakkora, most mértek nagyobbat....
9. Ágio8405 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 30. 22:51
Ahány gép, ahány orvos annyi méret. Terhesség alatt is össze vissza merik a babákat. Ha gond lenne, szólt volna szerintem. De ha nem tudsz megnyugodni menj vissza és kérdezz rá
8. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - Borian)
aug. 30. 16:35
Köszi az infót :)
7. Borian (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 30. 13:55
Ez 1 cm eltérés, simán belefér az UH hibahatárába. Kevesen tudják, az UH kép 4 pontjából csak 1 mért, a többit "hozzáképzeli" a gép. Így esett meg, hogy lányom súlyát születése előtt 3 nappal 2200 grammra becsültés UH-n, majd megszületett 3 kg-mal.
6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Kacsahercegno)
aug. 30. 12:47
Valószínűleg. Köszi. :)
5. Kacsahercegno (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 30. 12:26
Ezért akkor nem aggódnék annyira, egy bármennyi rutinnal rendelkező nőgyógyász kétlem, hogy elmenne amellett, ha valami oda nem való képletet lát a méhedben amitől meg van nagyobbodva. Mondjuk egy radiológus sem.
4. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - Kacsahercegno)
aug. 30. 11:52
Nőgyógyásznál voltam, ő mérte meg, mert petefészek-gyulladás gyanús voltam, ami nincs. Viszont ez kiakasztott.
3. Kacsahercegno (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 30. 11:45
Aki megmérte, nem mondott semmit...? Ha valami gáz lenne, azt látták volna az UH-n szerintem. Meg ráírták volna az ambuláns lapra is. Nőgyógyászhoz nem tudsz elmenni?
2. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 30. 11:38
Ne legyél megrémülve. Miért méregetik ilyen gyakran a méhedet?
aug. 30. 11:31
Májusban 58*41 mm mértek, ahogy mindig, most 69*38 mm-t. Itthon láttam csak, halálra vagyok rémülve. Létezik, hogy rák nélkül ennyit nő?
További ajánlott fórumok:
- Pozitív lett a tesztem:) Elmentem dokihoz ez áll a leletemen: Rendesnél nagyobb uterus, uterus afv-ben 10 mm-es endom? Szerintetek?
- Lance Armstong vitatott nagysága
- Miután kibújt a baba első tejfoga, mennyi időnek kell ahhoz eltelnie, hogy elérje a teljes nagyságát?
- A szoptatás után "összezsugorodott" mell visszanyeri valaha eredeti nagyságát?
- Mekkora az előírt tanterem nagysága egy gyermekre a szabályzat szerint?
- Fül-orr-gégészeten hogy vizsgálják az orrmandula nagyságát egy kétévesnek?