Utazunk! Véleményeket kérek különböző városokról. Mit érdemes megnézni, mire kell vigyázni? Akármit amit tudtok róla. (beszélgetős fórum)
Jó utat! :o)
Mulassatok nagyon jól, és vigyázzatok magatokra! :o)
Gyulán tud valaki aug 20-23-ig még szállást?
nagyon fontos lenne!
jó a legegyszerűbb apartman is!
2 hét alatt utazással együtt ennyi hely?
ne viccelj!
komolyan mondom, hogy erről a tervről már első blikkre is látszik, hogy időben nagyon alultervezett (vagy túltervezett a helyszíneket illetően).
ennyit még egy japán turistacsoport sem vállalna be, pedig aztán híresek az "1 hét alatt megnézzük európát" túráikról :))
de végülis mindegy, kb a negyedik napon úgyis fogjátok látni miről beszélek, akkor még tudtok módosítani, szeptemberre nem kell előre foglalni a szállásokat, ha odamentek egy helyre, tudtok foglalni azonnalra is.
Ha csak 2-3 varost neznek meg akkor sokat kene utazni egyikbol a masikba, igy viszont 300-450 km kene menjunk autopalyan, ami nem olayn sok ut. $50 aq maximum. Van mikor csak 200-at. Nem foglalunk szallast elore sehol, eppen azert, hogy utkozben is akarmikor meggondolhatjuk magunkat. Alszunk ahol tudunk, majd a kocsiba, ha mashol nem akad.
Hat igen, magyon vbarjuk. Mikor itt az orszagban kirandultunk, akkor is minden nap uj szinhely, es itt hosszu volt a kocsikazas, mert szornyen rossz az ut, lassan kellett menni.
és megértem, hogy mindent szeretnétek látni, főleg, hogy eddig még nem igazán utaztatok semmerre, de aztán úgy jártok mint aki sokat markol de keveset fog.
tényleg fontoljátok meg, mert az kellemetlen ha az utazás közben jöttök rá, hogy nem így kellett volna tervezni.
egyébként összesen hány napot szántok az útra?
ha jól számoltam 13 helyszínetek van, az ugye 13 nap, plusz az utazási idő kb egy hét? az összesen 20 nap... na, szerintem ha ennyi időt rá tudtok szánni, akkor inkább menjetek el 2 nagyobb városba és ott jól nézzetek körül, pihenjetek, élvezzétek a város atmoszféráját, nyugisan vacsorázgassatok stb.
egyébként tényleg csak egy nagy hajsza lesz, kb mint willy fogg a föld körül:))
a közbiztonság jó volt, mi 4 napot voltunk ott, szeretnék még visszamenni!
na elég sokat írtam... bocs!
Münchenben voltam egyszer, de épp valami ünnep volt, és minden zárva volt, de megnéztük a városházán a harangjátékot, az nagyon klassz volt! Kóstoljátok meg a bajor specialitást az fehérkolbászt édesmustárral! Nagyon finom! MI egy nagy téren ültünk, körülöttünk rengeteg üzlet volt, de persze mind zárva. Emlékszem még valami gyönyörű kertre, ott a közelben volt (az is lehet, hogy park volt)
Balatonon fürdenék :) Debrecenben nagytemplom, Nagyerdő és a tónál egy vizibiciklizés, érdemes megnézni az egyetem előtti szökőkutat, gyönyörű szép. Múzeumokat nem tudok :( És a sétálón is érdemes sétálni egyet :)
További ajánlott fórumok:
- Mit szóltok a különbözö vallási gyülekezetekhez?
- A Wizz Air-nál, mennyire veszik komolyan az ellenőrzésnél a különböző dolgokat?
- Mit jelentenek a vérvételi eredményen a különböző jelölések?
- Tampon tapasztalatok ( különböző tipusok)
- Mennyit érnek meg a különböző valós, vagy valótlan termékek?
- Pécelre, vagy Pest közelébe szeretnék költözni, érdeklődnék, a városokról, ellátottságaikról tudtok valamit mondani?