Utazást/nyaralás foglalás és miért pont ott? (beszélgetés)
Utazási irodában.
Azért pont ott, mert a hotellánc (ahova járni szeretek) és az utazási iroda egy tulajdonosi kézben van.
hja azért ezeken, mert gyors egyszerű, könnyen ellenőrizhetőek a szállások, azt kapjuk amit látunk a képeken.
ha nem foglaló oldalt használok, mindig megnézem a googlen egy kereséssel, hogy mennyire olya a szállás mint a képeken.
de igazából 20 évesen futottam utoljára kamuba, azt se én szerveztem, irodával mentünk egy társasággal. MArhaság volt.
külföld általában booking, megnézem időnként a trivagót, de azok a szállások amiket csiunk, mindig a bookingon a legkedvezőbbek.
magyarországon a szállás pont hu.
ezek mellett, meg közvetlenül a szállást hívom, szalloda úgy egyszerűbb, meg könnyebb is egyeztetni, ha vmi spec igényem van. Bár ilyesmivel még sehol se volt gond igazából. Mert a szállásfoglaló oldalakon kresztül is le lehet levelezni, első levélben aztán üldenek úgyis telszámot az oldalak. Bár én írásban szeretek mindent, az ott van, leírva, egyértelmű, visszakereshető. Csevegni elég élőben
Sziasztok,
Ki hol szokott utazást/nyaralást foglalni és miért pont ott?
További ajánlott fórumok:
- Szállás foglalása, lemondása
- Átadnám kifizetett hotel foglalásomat hétvégére 2 főre, érdekel valakit?
- Miként kell foglalási díjat fizetni szállodában, ha majd SZÉP kártyával fizetnék?
- Wizz Air repülőjegy foglaláskor véletlenül a lánykori nevem adtam meg. Lehet ebből probléma?
- Valaki tervez most utazást/nyaralást a Távol-Keletre? Hogy működik ez?
- Hogyan lehet legolcsóbban repülöjegyet venni, internetes foglalással vagy irodán kersztül?