Szállás foglalása, lemondása (beszélgetés)
Szoboszlón senki nem fog pénzt visszaadni.
Vállaltad? Nem kell? Sorry.
Dolgoztam Szoboszlón, tudom sajnos hogy mennek a dolgok.
Sok a halász, kevés a fóka. :(
jó pár napja van még kiadni, ugyanis Ő nincs időhöz kötve, míg a párnak igencsak tudnia kéne, hogy hova akar menni hétfőn...
ezt úgy értem, hogy nem fogja a szállásadó azt mondani, hogy figyi péntekig ha sikerül kiadnom visszaadom a pénzt, ha nem akkor úszott, mert Ő mondhatja, hogy még vasárnap is kivehetik így övé a foglaló, ami jár, azért foglaló és még ki is vették a helyet
Szezon...Hajduszoboszló...most mondták hogy jövőhéten kánikula....
A párnak meg ideje lenne új helyet nézni
Nyilván nem.
Tényleg csak a jóindulatán múlik.
ha talál...és ha talál sem biztos , hogy bevallja...és amúgy sem köteles, csak a jó szívén múlik!
De nekik már úszott az a hely...merthoigy felszabadította
"A turnusban foglalt szálláshely foglalója lemondás esetén elvész"
Amikor lefoglaltad a szállást, befizetted/elutaltad a foglalót, elfogadtad a szálláshely feltételeit. Teljesen biztos, hogy nem fogja a pénzt visszaadni.
8. hsz.
"azt mondta hogy felszabadítja és ha talál rá vevőt visszautalja."
Dehogynem ott van asszem a 12. hozzászólásban, hogy lemondás esetén a foglalót a szálló nem adja vissza...kereken szépen le volt oda írva..tehát nem köteles a foglalót visszaadni, pont ez a lényeg!
Ő meg kapkodott és lemondta, mielőtt megnézte volna, hogy visszakapje a pénzt...
Általában úgy láttam a szállodáknál, hogy ha több héttel előtte mondod le, akkor még visszakapod, de minél közelebbi az időpont, annál inkább nem jár vissza.
Tényleg csak a jóindulatán múlik, meg azon, hogy esetleg van-e jelentkezője arra az időpontra.
Ha ne kapod vissza a pénzed, nyugodtan menjetek oda, valószínűleg ebben az árban más színvonalon fogtok nyaralni, ezzel nyugtasd magad!
További ajánlott fórumok:
- A védőnői szolgálat lemondása - ott, ahol ez nem szokás
- Távhő szolgáltatás lemondása, avagy leválás a távhőről, hogyan? Tud valaki segíteni?
- Vezetékes telefon lemondása - avagy a másvilágra is küldenék a számlát?
- Holtig tartó haszonélvezet lemondása
- Családi pótlék lemondása, külföldön élőknek
- Hitelkártya lemondásakor az éves kártyadíj összegéből jár vissza valamennyi pénz?