Vezetékes telefon lemondása - avagy a másvilágra is küldenék a számlát? (tudásbázis)
Elég nehéz ezektől a szolgáltatóktól megszabadulni... Őket nem érdekli semmi, csak küldik a számlát. Az is lényegtelen, hogy az illető elhunyt, majd fizet az örökös... Sajnos muszáj lesz személyesen bemenned...
Én is jól megszívtam egyébként. Mamám halála után örököltem egy ingatlant, de sajnos haszonélvezővel. Nos, az illető nem fizet maga után semmit. Törvény írja elő, hogy kellene neki, na de ha nem teszi, akkor sincs semmi. Jó mi?! :-D Éljenek a magyar törvényalkotók!
Szóval, becsattogtam a Vízműhöz, hogy szeretném átiratni a számlát a haszonélvező nevére, mivel ugye ő lakik az ingatlanban stb. Vittem mindenféle papírt, végzést, egyebeket... Válasz, én nem irattathatom át az ő nevére. Oké, de őt nem érdekli! Akkor hozzak meghatalmazást. Oké, de azt nem ad, még a lakásba se enged be! Úgyhogy a számla azóta is a mamám nevén van, két éve. A többi szolgáltatóval szintén ez a hyelyzet.
Nem érdekes milyen név van a számlán, csak a hely a fontos ahol a szolgálatás történik. Ez van... Majd egyszer behajtják, rajtam...
E-mail nálunk nem hivatalos irat.
Be kell menni és le kell mondani.
Különben küldik a számlát. :(
és=még
és még
Nagymamám halála után írtam egy levelet a T-homenak, de nem nagyon érdekelte őket, kiküldték az utána hónapra szóló számlát, amit be is fizettünk, had örüljenek. De az más sok, hogy még egy havit kiküldtek, akinek van tapasztalata ilyenből mégis meddig húzhatják az időt?
Ilyen esetben nem az számít, hogy a szerződött mikor hunyt el?
További ajánlott fórumok:
- A védőnői szolgálat lemondása - ott, ahol ez nem szokás
- Szállás foglalása, lemondása
- A vezetékes víz szolgáltatásának korlátozása
- Leteszem a mobilt. Inkább váltok vezetékes telefonra,...
- Távhő szolgáltatás lemondása, avagy leválás a távhőről, hogyan? Tud valaki segíteni?
- Hogy lehet az, hogy a vezetékes telefon csak akkor müködik, ha a laptop be van kapcsolva?