Átadnám kifizetett hotel foglalásomat hétvégére 2 főre, érdekel valakit? (beszélgetés)
Nálunk ilyen sosem volt, a férjem más természetű, mint a Te párod.
Én pedig szerettem mindig jóval előre tervezni.
"annyit sikerült a hitellel egyeztetni"
Jól értem ? Hitelből mész kikapcsolódni ? Tudom, hogy a Te dolgod, de én ilyet sosem tennék. Ha kevés a pénzem, otthon maradok.
Örülök, hogy idén még igénybe vehetitek a soproni hétvégét, és az az élmény is meglesz ! :)
Mi is szerettünk utazni. Én mindig hetekkel előbb, de leginkább hónapokkal előre megterveztem, mikor hová menjünk, ahová a család szívesen menne, később pedig ketten.
Csak ez nem átadás, ahogy írtam is.
Szerintem a többség nem tudja pár nap alatt megoldani, hogy ezt a hétvégét valamennyi kedvezménnyel igénybe vegye.
Sopronba érdemes elmenni, mi is voltunk már.
Ingyen le is mondhatom. Éppen hogy nem akartam elveszíteni a befizetett összeget. Mert mint kiderült számomra ez egy olyan kialkudott ár volt, ami viszonylag olcsó volt, de cserébe egy összegben kellett rendezni és nem terítik vissza.
Viszont nekem jó hír, hogy annyit sikerült a hitellel egyeztetni, hogy az év végéig fenntartják a foglalását egy számunkra is kedvező időpontban.
Nem, persze, úgy értem semmi felhajtás nem lesz.
Bár látom magam előtt, ahogy kibontja és nekem szegezi a kérdést: Mi van Sütike, 2pálcás volt a búcsúban?😂😂😂😂
Komolyan gondolta, hogy hallani sem akar róla.
Hihetetlen, hogy ennyire nem ismered a saját férjed :D
Sziasztok!
Nem igazán fórum téma, de erre a hétvégére (28-30) van egy kifizetett hotel foglalásom Sopronban és az lenn a kérdésem, hogy nincs e köztetek olyan, akire átruházhatnám, persze olcsóbb áron, mint az eredeti.
További részletek priviben.
További ajánlott fórumok:
- Ti visszakövetelnétek az eddig kifizetett gyerektartást?
- Ti elmennétek egyedül egy 3 napos hétvégére?
- Hogyan tudok előlegként kifizetett pénz visszakövetelni?
- Wellness hétvégére - hova?
- Szükségem lenne ötletekre. Pénteken főzök a fiamnak és a 7 éves unokáimnak a hétvégére. De egyenlőre fogalmam sincs, hogy mit. :(
- Hova mennél belföldön egy hétvégére?