Utálom a testem (beszélgetés)
Nem tudjuk, mitől nyugodna meg. De három hónap alatt elsárkányosodni még nagyon, nagggggyon korai.
Azt is el tudom képzelni, hogy Beának rossz tapasztalatai voltak a múlban, de ezt nem a jelen és jövőbeni kapcsolatán kéne leverni.
Bammeg!
Ancsa???
:DD
A pasik mentségére szóljon, hogy a mérnöki szakma még mindig férfi szakmaként él a köztudatban.
Ezt én is írtam a fórumindítónak, hogy az önutálat a saját magával szemben érzett elégedetlenségéből fakad.
Valakinek mindig engednie kell, azt meg mindenki maga érzi, hogy mi a határ.
Biztos próbálja megnyugtatni a pasi, csak lehet, hogy közben pont azt nem teszi meg, amitől valóban megnyugodna a fórumindító. Tipikus helyzet, amikor a nő féltékeny valakire, a pasi meg csak hajtogatja, hogy de nem volt semmi, nem is akarok semmit, csak téged szeretlek, veled akarok élni stb..., közben meg a másik nővel ugyanúgy tartja a kapcsolatot. Rosszabb esetben sunyiban.
A párjából a rossz érzést a saját önértékelési problémái váltották ki. Azon meg a világon semmi más nem változtat, csak saját maga.
Oké, most törli magát a facebook-ról. Aztán majd nem mehet el az ezeréves barátaival sörözni, mert a kocsmában vannak idegen nők.
Nem tudjuk, mi történik köztük, valószínűleg a kedvemben jár azt jelenti, hogy próbálja megnyugtatni.
Ne gyűlöld magad, hiszen annyira fog a párod tisztelni, amennyire tiszteled önmagad.
Ha leírod magad, le fog ő is írni. Gondolkodj már el reálisan, ha cicababa kellett volna neki akkor most nem veled élne, hanem "cicussal".
Kommunikálj és ne utáld magad!!! Mond el, hogy zavar , hogy mások lájkolgatják, és főleg az zavar, amit írnak neki. Mi lenne, ha megegyeznétek nem tesztek fel fotókat magatokról? Hidd el az élet megy anélkül is, aki szeret, kedvel meglesz a fotóitok nélkül. Vannak emberek akik nem osztanak meg fotókat és éppen úgy szereti őket az, aki szerette.
Ha nem tudtok 3 hónapos kapcsolatot sem fenntartani, mert nem tisztelitek meg egymást az őszinteséggel, és egy csipetnyi áldozattal, akkor ne magad utáld, hanem ebben a kapcsolatba ennyi fért bele.
Beleolvastam, hogy valaki/kik azt mondják, örülj, hogy van valaki melletted. Baromság. A társasmagány még szörnyűbb úgy gondolom, mint a magad urának lenni. Csak azért, hogy lássák kellesz valakinek, ne legyen kapcsolatod! És még egyszer leírom, annyit érsz, amennyinek tartod magad, és úgy is viszonyulnak hozzád. Azért gondolj bele, hány nem éppen isteni külsővel megáldott nőért rajong a férje ? Sok. Ne a "sztárvilág" mű nőiből indulj ki, akiket kellékekként vesznek gazdag pasik maguk mellé, hidd el a legtöbb boldogtalan, mert tiszavirágéletű kapcsolat a legtöbb, egy igazi kapcsolatba más is kell, a küllem a bónusz.
:)
Nekem sem az jutna eszembe, hogy én nem vagyok elég jó.
Smirnoff van benne valami!
Egyébként ezt meg kellene beszélni a férfival ..ha a párját zavarja ..
Én ismerek olyan csajt, aki megcsináltatta a cicijét, a száját, műszempilla, full smink az alap. És emellé még kedves is, és okos is. Tényleg okos.
A sztereotípiák lehangolóak.
Valóban nem kötelező. Én sem teszem. De nem azért, mert valaki hisztizik, hogy mások lájkolgatják a dolgaimat.
Nem a fickó lájkolgat, a fórumindító azt írja, napok óta kedveskedik a fickó, de ő eltaszítja. Egy ideig még gondolom, kitart, aztán belefárad az állandó hisztibe, és majd keres egy felnőttet maga mellé. A leírtakból nekem az derül ki, hogy a pasi semmi olyat nem tett, mi ennek a viselkedésnek oka, de a lány belehergeli magát a nagy semmibe.