Valentin napon utálom a férjem (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Valentin napon utálom a férjem
na most ezt úgy képzeltem el, mint amikor a virágboltban az ember válogathat...:D
de különben csak viccelek, maradok a ki tudja milyen rockernél:))
Nekem nem sajnos, mert girnyó génjeim vannak. :-)
Cserepes virág is jöhet, csak túl pici a ház, inkább olyan, amit ki lehet ültetni.
És nem kell hozzá semmilyen nap. :-)
"hát, a fszom nem kéne?"
és a válasz: csokiból van? akkor de! XDDD
Én a csokival bármikor, bárkitől, bármilyen mennyiségben tudok mit kezdeni.
:-)))))))))))))
1848 március 16-án Petőfi Sándor leül a Pilvax kávéházban egy asztalhoz. A pincér odamegy hozzá és megkérdezi
- Petőfi úr! A szokásos unicumot hozhatom?
- A fenét! Tegnap láthatta milyen balhét csapok, ha részeg vagyok.
Ez nem feltétlenül van így. Én pl. azért nem szeretem, mert behurcolt, erőltetett „ünnep”.
A párom soha nem hagyná ki, neki fontos, annak ellenére is, hogy nekem nem. Én meg minden évben köszönettel bezsebelem az ajándékát. :)
Azt most nem említem, hogy a "körítésből" amit elhitettek velünk (Pilvax-sztori, Petőfi a múzeum lépcsőjén szavalta a Nemzeti dalt, meg a Segesvári csatában esett el, stb.) mennyi az igaz.
Viszont azt, hogy az egész miért is robbant ki, mi volt a célja, nem árt, ha mindenki végiggondolja.
Aztán összehasonlítja azzal a törekvéssel, aminek a vége az lett, hogy bekerültünk az Európai Unióba.
Szerintetek vajon mit mondana erre Petőfi Sándor, ha élne? :)
További ajánlott fórumok:
- Te mivel ajándékozod meg a párodat Valentin napján?
- Milyen különleges ajándékkal kápráztassam el a szerelmemet Valentin napon?
- Melyik magyar dalt küldenéd a szerelmednek Valentin napon?
- Mi annak a filmnek a címe, amikor a lány meg akarja kérni a barátja kezét Valentin napon?
- Tudtok olyan budapesti étteremről, pizzériáról, ahol Valentin napon (2012. febr. 14.) fél áron vagy kedvezményesen lehet enni?
- Akik Valentin napon házasodtak össze - miért?