Úszni mindenki tud? (beszélgetés)
Úszásban számíthatsz rám!! Tudod, hány embert tanítottam már meg! :))
Igaz volt akinél erősködnöm kellett, hogyha kihúzom az ujjam el fog süllyedni. :))))
Ne adjátok fel!
Ha velem jöttök a vízbe, akkor én a popsitok alá nyúlok.
Garantáltan élve jöttök ki:)
aha..szóval ez a közös kapocs...:D
én sem.. :D
na akkor majd mi kint süttetjük a cicinket a napon,míg a többiek pancsiznak :D
Nem.
Hallottam már olyanról, aki belefulladt.
Téged! :P
Megtanítalak lebegni,könnyű én tudom és élvezem! ;)
Nem is értem hogy nem tudsz? :O
Következő randik egy uszodában lesz,majd tanulsz a nagyobbtól! ;)
Van ám olyan is, aki kicsit sem kíváncsi arra, hogy tud-e!!!
Mint én.
És egyáltalán nem érdekel az sem, hogy kínomban tudnék-e. Én szárazföldi emlős vagyok, és ezt nagyon komolyan veszem!
Ha a gyerek szeretne strandon pancsolni, megtanítom lebegni. Onnan már az ő dolga.
Tehát engem tanítottak alapszinten úszni, és a három gyerekem közül egyik sem fél a víztől. De ezzel anyai feladatom lezárult, és fürdőkádnál nagyobb víznek a közelébe sem megyek. Eszembe sem jutna vízpart közelében nyaralni. Inkább mosdok lavórból egy hegyi faluban.
Szerintem mindenki tud.
VAlahol olvastam, hogy pl. minden emlősállat tud úszni. CSak ők nem is gondolnak arra, hogy esetleg nem fog menni, és simán úsznak.
Az emberben pedig lehet egy kis félelem, ami blokkolja.
Jómagam elég későn, 16 évesen tanultam meg. Aki tanított, már nemigen tudott velem mit kezdeni, végül azt mondta: ne küzdjél a vízzel, hanem engedd el magad.
És valóban: ráfeküdtem a vízre, és körülölelt, fenntartott, minél lazább voltam, annál jobban, szinte "nyomott felfelé" a víz.
Most már imádom, de szerintem a gyereket hamarabb rá kell venni az úszásra.
További ajánlott fórumok:
- Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek!
- Játék: Mindenki Dominója!
- Hoxa klub - amely nyitott mindenki számára
- Jöjjön mindenki, aki januártól kalóriát, esetleg ch-t is számol, és így próbálja karcsúvá enni magát!!!
- Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- Hogyan folytatnád a mesét? Mindenki írjon!