Hogyan folytatnád a mesét? Mindenki írjon! (beszélgetés)
Hosszú levegővétel után hirtelen rávágta Gizi:
- Kimegyek bepúderezni az orrom - és azzal a lendülettem sarkonforult.
Egy tagbaszakadt, ősz hajú férfi, akinek tekintetén látszott, hogy nem most seperték fel a Keleti-pályaudvar aluljárójának humuszát képező közegéből, ellentmondát nem tűrő arccal megszólalt:
"Hölgyem, a szobámban a helye! Kérem, ne tegyen ki engem veszélynek, ami az Ön védelme miatt csupán felesleges erőfitogtatűás lenne. nem látja? Ezeknél duplacsövű van, nálam meg csak ez a 20 centis tőr. Menjünk hát, oszt meglátjuk.
Igeeen...emlékszem. Tényleg! Híresen jó segge volt a művésznőnek. Fordulkjon csak meg...kérem!
Igeeen! Nem tévedek! Ismerjük egymást, vitathatatlan.
-Hadd mutatkozzak be, Gizi vagyok - libbent légiesen a húsz éve még nehézsúlyú bombázó a fiúk elé - egyszer a szemközti mulatóban is felléptem a Gazella Gizellák élén. Szabad kérdeznem, látta annak idején az előadást, igen nagy sikerünk volt.
-Meg mondom őszintén - szólt a fogadóssá avanzsálódott zongorista - ...
Beérkeztek oda. Ott volt a rovott múltú bárzongorista, aki a két nagy heggel az arcán kimért tekintettel kérdezte:
- Mit innátok?
-Sört!
-Rummal, vagy vodkával?
-Bablevessel.
-Az nincsen, csak paprikás krumpli, mer az Unijós jogszabályok szerint a bab a kébítószer tartalma miatt felülvizsgálatra szorul. Na jó, kaphattok még marihuánás zsíros kenyeret, de utána pofa be nekem!
-Köszönjük, inkább rumot kérünk.
-Jóvan, de ne a pirosból, mer asztat az ellenőtzésnek tartogatom. Meg a lapos tetvek ellen...
...-Soha nem tudja meg, hogy te találtad meg, úgyhogy tartsd csak meg! Tudok egy jó helyet ahol elverhetjük...
Nem kellett sokáig győzködni, igy el is indult...
...gyémánt félkrajcárt. Tudta, hogy Károly, a kis kakas hagyta el. Az angyalka az egyik vállán azt mondta:
- Add vissza Károlynak!
Ám a másik válláról a kis ördög ezt suttogta:
...
További ajánlott fórumok:
- Vicces Mese mindenki írjon egy mondatot hozzá :) Mindenki az előző mondat hoz kapcsolódóan írjon egy mondatot:)
- Ezek után folytatnátok vele?
- Hogyan folytatnád? Az sem baj, ha nem úgy ismerjük
- Írjon le mindenki legalább egy dolgot amiért hálás a világon!
- A pároddal kapcsolatban, hogyan folytatnád? Szeretlek, mert...;-)
- Te hogyan folytatnád?