Urtica urens 15ch (beszélgetés)
Urtica urens CH 15 : apasztásra
Urtica urens CH 5 : szaporításra
(sajnos kicsi a különbség az elnevezésben 5- 15 :-(
Én vajjúdás közben kaptam belőle többször is 5 darabot a nyelvem alá- ott tágulássegitőnek használták, és bejött :)
(fájdalomcsillapit nem volt abban a korházban, "csak" ez).
Utána tejcsi miatt is szedtem, nem sokáig, de nem is volt több tejem.
Szerintem ezek inkább pszichés kérdések.
Ha hiszel benne, h jó rá, akkor hatni fog.
Épp amire szeded, arra.
Mikor én szoptattam én Urtica Urens 5CH-t szedtem.6 hónapig szoptattam,mellette végig fejnem is kellett,annyi tejem volt tőle!Aztán a Kisasszony úgy döntött,nem kell több anyatej,nem kell több cici! :)
Most tápszeres.
sziasztok:)
tapasztalat: ne szedj semmit, igyál sokat, és rakd annyiszor mellre, ahányszor szeretné. ettől újra beindul a tejed. nem szentírás, de nekem emlőgyulladás után bejött. és még 7 hónapig szoptattam.
Hoxa és van valami ötleted, hogy esetleg visszafordítani lehessen a folyamatot? A lányom még mindig szopizna ha lenne miből.
Hála nem zárkózik el előle.
Szerintetek ilyenkor mit lehet tenni? Nekem ezt a homeopátiás bogyót arra adták a patikában, hogy még több tejem legyen. Az egyik fórumban olvastam, más apasztásra használná.
Akkor lehethogy ezért állt el a tejem?
Visszalehet fordítani valamennyire ezt a folyamatot?
További ajánlott fórumok:
- Urtica Urens D4 tejszaporítót rendszeresen lehet-e ezt szedni és ha igen, akkor mennyit egy nap?
- Az urtica urens 15CH-t milyen adagolásban kell szedni a tej elapasztásához?
- Urtica urens C30
- Urtica urens tapasztalatok
- Az urtica urens 5 ch homeos bogyóból 2X5 db vagy 1X5 db vesztek be?
- Szeretném elapasztani a tejem és a védőnőm az urtica urens 5ch-t vetette meg velem, jó ez?