Ünnepek: egyedül, vagy társas magányban (beszélgetés)
Kár, hogy meg szakad ez a forum!!!!!!!!!!!!
köszi de sajnos évek otta így van ez
Dettó nálam is ugyanígy. De már megbékültem a sorssal.
Igazán sajnálom! :(
Tudod, azért nem leszel teljesen egyedül, mert az Angyalok, akik vigyáznak Rád, mindig Veled vannak!
Gyújts egy gyertyát, én is gyújtok majd, gondolatban picit ott leszek.
Szia!
Én is így fogom tölteni. Inkább egyedül, mint társas magányban. Ez van.
Kb. egyidősek is vagyunk:)
Szilveszter? detto....:)
Hát nincs egy jóbarát, vagy kedves egyedülálló szomszéd, akivel megosztanátok az ünnepeket??? :(
szia, Joe..mi van veled..még mindig egyedül?(
miért
mert nincs kivel töltsem
Szép, kedves ötlet! Köszönöm :)
Darabos fahéjakat kis szalagocskával szépen összekötni és itt-ott felkötni... ugyanígy a kis csengőkkel is...
Csak azt amit írtam :D Ja a szétszórtság? Hát mindenki máshol lakik...
Működnek itt a Hoxán kreatív fórumok, nézz bele, ha érdekel. :)
Kéne valami kézműves kört alakítani, ki-ki segítene a másiknak karácsonyi dolgokat gyártani :D Persze, ez a szétszórtság miatt nehezen megoldható :)
hmm...mert rám jött az "adjunk az érzéseknek karácsonykor" :))) Nem volt túl jó ötlet :)
Igen, november 28-a Advent első vasárnapja, tehát 27-én este már lehet gyertyát gyújtani...
Hát minek kell neked egy férfiméretű fa? :DD 2 méteres az mááá' pasiban is szép szál! :))))
Mázlista!Én egy 2 méteres fát,hozattam(158 cm vagyok :D),a tetejéig nem láttam,nem hogy belefaragjam?! :DDD
... hááát most akkor pirulok, én pillanatok alatt belefaragtam... :)) meg is állapítottam utána rögvest, hogy nah, még egy dolog, ami miatt nem kell pasi a házhoz. :DDD
Nah,én tavaly ezért vettem egy kis műfenyőt az üvegasztalra! :)
Én 100 "miatyánkot"elmondtam,évekig,mire bele tudtam faragni,a fát a tartóba!Hogyan legyen az ember,Karácsonykor vallásos?Így sehogy! :))
Csak is így :D Máshogy nem is lehet :)
Advent első vasárnapján, ill. szombat este. Később megnézem a naptárban és írom pontosan!
... amit a férfinép túlbonyolított, azt mi nők simán pillanatok alatt megoldjuk... így gondoltad, ugye? ;)))
Ez jó :) De igen, néha rájön az ember, hogy az amit sokszor túl bonyolított az akár egyszerű is lehet.
Csak is élőőőőőőőt!!!!:ODD
Szia! :))
Élőt,vagy virtuálist?Nekem élőt küldj :)))
További ajánlott fórumok: