Undorodok a páromtól. Mással fordult elő hasonló? (beszélgetés)
Alkoholizálás az alapvető problémám vele. Régóta nincs gusztusom hozzá.
Van benne jó szándék meg kedvesség, de ez nem oldja meg a problémákat.
Aki "undorodik" egy másik embertársától, az valójában egy percet sem tűr meg vele semmilyen körülmények között.
Ha valóban undorodsz tőle, akkor már régen nem a szájápolás a probléma.
Igen, fordult elő ilyen mással is, hogy úgymond undorodik egy másik embertársától. Ez esetben lehetőségeihez mérten sarkon fordul az ember.
Huuuu 🤢🤢🤢 Nem írtad hogy egyébként megengedheti-e magának a fogorvost (bár egy fogkőeltávolítást-tisztítást meg az alap dolgokat az sztk-ban is túlélné valszeg) meg hogy mennyire rosszak a fogai, de ha nem mossa akkor csak még rosszabb lesz és még többe fog kerülni. Vagy idővel elrohadnak és kihullanak. 🤢
Én biztos hogy szólnék neki, sőt, lehet hogy nem is túl kedvesen. Azért a páromat csak megtisztelem annyival hogy normálisan tisztálkodom, és nem úgy fekszem be mellé az ágyba hogy bűzlök. Ehhez a fogmosás is hozzátartozik...
Nekem az lenne a kérdésem, hogy ezt most vetted észre?
Eddig nem tűnt fel, hogy nincs szájápolás?
Vagy eddig nem zavart?
Hány éves a párod?
Aaaaaaa
Pffff
😌😁
Hát ez is probléma, de lehetne rosszabb is.
Beszéljétek meg, hogy el kell menni fogorvoshoz, és hogy szeretnéd, hogy rendszeresen mosson fogat.
(Most ez kicsit így rosszul esett a gyomromnak korán reggel éhgyomorra ...😏)
Büdös is? 😲
Nem bunkóság. Szólni kell, ha magától nem veszi észre.
Egyre jobban nem szokása fogat mosni és ez látszik is. A fognyak sárgás barnás, nem tudom mi az , nekem sose volt ,de neki ez maradandó. Orvoshoz nem megy ,mert szerinte sok pénz kellene rendbe tenni a fogát.
Puszit akar adni, inkább forgatom a fejem.. Szólni bunkóság lenne ?
További ajánlott fórumok:
- Ez normális dolog páromtól? Én reagálom túl?
- Párom letiltott a Hoxáról...veletek előfordúlt már hasonló?
- Kaptam virágot a páromtól, de szó szerint szinte csak "odadobta". Mit tegyek ilyenkor?
- Normális dolog ez a páromtól? Kezdek a sírás határán lenni
- Szerintetek jogos volt a páromtól hogy ilyeneket vágott a fejemhez?
- 2012 januártól szabad utat kapok a páromtól....indulhat a babaprojekt:)