Unatkozás (beszélgetés)
köszi, hát fogok diákmelót csinálni, de csak jövő 7től...szóval meg lesz oldva ez a dolog :)
Az bizony! :) Meg rajta kívül még az ezeregy dolog, ami a családdal jár ... Biztos találsz majd valamit magadnak, sok sikert!
igen akinek van gyereke :) nagy boldogság :D
Majd elmúlik az az időszak, a mikor az ember lánya unatkozhatott, én már csak szeretnék néha unatkozni :)
a jó kis aranyközépút, az sem jó ha unalom van, az sem ha túl zsúfoltak a napok...a kettő között valahogy :)
Ja, persze, nincs bajom vele, de néha annyira tudok vágyni egy 2 órára egyedül, egy könyvvel (ami nem kapcosldóik az államvizsgához) egy kakóval, az ágyban...:)
legalább nézd a jó oldalát, pörgös életed van!!!! :)
Olvasni szoktam, nagyon sokat, imádom:)
Amíg szüleimmel éltem, és effektíve semmi dolgom nem volt, akkor is olvastam az unalom ellen.
Hm, unatkozni én sem szoktam, max munkában, hogyha nagyon nincs meló...
De ez áletkori sajátosság. Kb 20 éves kroomig rengeteget unatkoztam én is.
Most meg egyfolytában időhiányban szenvedek.
Annyi mindent csiunálnék, de nem jutok sosem a végére.
Sportolni pl azért nem járok, mert aranglistám végére került.
A szennyes halmokban áll otthon. A száraz ruha összehajtásra vár.
Az államvizsgámra még egy kukkot nem tanultam...
Most épp melózom,a 10 perces szünetemet töltöm, mielőtt vki mondaná, akkor minek hoxázom:)
Ha nem ezeket csináltam akkor olvastam valamit, vagy elmentem sétálni. Most meg a fiam nem hagy unatkozni :-)
az is unalmas, egy idő után
Ha véletlenül unatkoznék akkor bekapcsolom a számítógépet és netezek.
tudom "furcsa" ember vagyok :)
nem szeretek strandolni :).....
Vagy menj a strandra. Biztosan van valahol a közelben.
Akkor olvass egy jó kis regényt.
irigylem azokat akik sose unatkoznak...
én megtudok bolondulni az unalomtól. nekem a takarítás meg a tanulás nem szórakoztató
nyáron tanulni? örülök hogy vége a sulinak :)
Ja értem. akkor végülis majdnem jó így nem? :)))))))
Olvass, tanulj nyelvet, dvd stb.
nem szeretnék barnulni, imádom a fehér bőröm, egyedül unalmas , társas lény vagyok eléggé, csak macskáim vannak
Bicajozni pl. lehet egyedül is. Kutyusod nincs? Lehetne sétáltatni...vagy napozni? A lányom mostanában csomó rejtvényt fejt.
fogom is tenni, csak 1 gond van csomo emberkének tart még a suli, így nem lenne kivel nagyon, de estére van programom :D ...nems szeretek filmet nézni
Végighívom a családom hogy épp ki ér rá:DD
Én nem szoktam, de ha most lennék 18, akkor olvasnék, kirándulnék, bicajoznék, beíratkoznék autóstanfolyamra, eljárnék edzeni egy terembe, megcsinálnám a körmeimet, megnéznék 1000 filmet...
Unatkozni? Arra nem szoktam időt pazarolni.
Érdekes,de unatkozni én sem szoktam.Mindig elfoglalom magam valamivel.