Újrakezdeném... vagy mégsem? (beszélgetős fórum)
Sziasztok! Köszönöm mindenkinek, aki eddig hozzászólt a témámhoz és köszönöm a priviket is!
Képzeljétek, az exem elment nyaralni egyedül, merthogy össze akarja szedni magát. Azt mondja, hogy össze van zavarodva, tele van őrült gondolatokkal. Nem akar engem bántani, de úgy érzi, hogy tartozik a feleségének. Nem tudom mivel, s hogy milyen őrültséggel fog hazajönni.. Hétvégén fogunk beszélni két hét hallgatás után, ha minden igaz... Az én érzelmeim ugyanolyan kuszák, mint voltak, akár kommunikálok az exemmel, akár nem. Kíváncsi vagyok, mi lesz a jövő hét folyamán...
biztosan nem a korkülömbség miatt! Tőlem is 3 évvel fiatalabb a párom! Ez még nem az a külömbség, ami mély árkot húzna....
Most viszont lépnem kell! :(
Sziasztok!
ohhh 21 évesen még keresgél, ismerkedik...nem hinném, hogy most akarja megváltani a világot, max megismerni a világot :)
keress magadnak öregebb pasit, aki már tudja mit szeretne...
Sziasztok!
Velem kb.3hete szakított a barátom msn-en!Semmi komoly nem történt, én sem értem miért döntött így...aztán még háromszor próbált kibékülni, de vhogy mégsem jött össze(időt kért h átgondolja a dolgokat, de én nem akartam várni).
Pár napja elkezdtünk megint beszélni egymással msn-en, sőt hétvégén bulizni hívott kettesben.Nem voltunk sokáig együtt(4hónap), de én nagyon megszerettem és még most is szeretem.Nem tudom mit tegyek...menjek-e vele hétvégén vagy ne.Segítsetek, mert nagyon bizonytalan vagyok,félek h ő már csak barátként tekintene rám, de én még mindig szeretem...
na most vettem észre h vagy :)
és éppen megyek vacsorát főzni :)
de majd mesélek :)
nos, ismét elkerültük 1mást....
Hogy alakulnak a dolgaitok? Jól vagytok?
Szia :)
én meg most értem haza :)
itt vagy még? :)
Szia!
Nem tudtam jönni eddig, de most kis ideig vagyok még :)
:)
Szép reggelt!!! :)
jó éjszakát!
Amikor tudok, jövök! :)
Amúgy párom igen, tudja, h mennyire útálom. De párom a főnöke ennek a ficsúrnak, így aztán muszály elvonatkoztatnia bizonyos dolgoktól... Ez van sajna. De remélem már nem sokáig lesz így!
na, tényleg mennem kell :)
puszi :)
holnap! :)
ill ma :DD
:D
remélem a párod is tudja, h nem csíped őt :)
és tiszteletben is tartja ezt :)
mennem kell :)
végre aludhatok :)
megjött anya :)
köszönöm a beszélgetést :) remélem még folytatjuk :)
szép estét neked, és jó munkát :)
puszi
mindenesetre, másnap elkezdte újra a kisded játékait.... Elkezdte invitálni páromat egy buliba.... No comment....
Írkált facebookon is, meg msn-en is neki....
Azért remélem többé nem okoz neki fejtörést, h miért is rühellem, mert akkor még ezeket a dolgokat is hozzáteszem a repertoáromhoz....
az ilyen ember az a baj, h nem tudja magát igazán szégyellni. Túl vastag a bőr ott, ahol szokott ilyenkor....
:) Amúgy, igen :))) Kerekedett a szeme rendesen, amikor nekiestem :))))
Húúú, de másnap én jobban szégyelltem magam, mit amennyire az ilyenek valaha is fogják magukat... :((
nanááá :DD úgy sokkal hatásosabb :DDD mert a szemedbe kellett néznie :DDD
ment neki???
nem tudom meddig...minden esetre ott sem fenékig tejfel minden...mesélt pár dolgot...
de mondom, ikrek...tök egyformák....sajnos...
:D
nem lehetett semmi jelenet :DDD
gondolom, akkor elámult egy pillanatra :DDD
remélem szégyellte magát....